VIDEO: MIJN MAKE-UP STASH 2015!

Elk jaar rond de #48UURLIVE komt er een nieuwe versie, een nieuwe update en een nieuwe video online van mijn make-up stash! Enkele dagen van te voren begin ik met het uitmesten van de chaos die zich in de loop der maanden heeft opgebouwd. Alles schoonmaken, organiseren en vervolgens vastleggen, zodat ik mijn trots met jou kan delen!

Schermafbeelding 2015-05-05 om 23.19.41

Klik hier als je de zalige video niet kunt bekijken.

Het heeft jaren geduurd voordat ik een redelijke stash had, maar dat komt vanwege mijn instelling. Zelf heb ik liever minder producten van kwaliteit, dan drie kasten vol met troep. Natuurlijk gooi ik dingen weg die over de datum zijn, geef ik dingen weg aan familieleden en vrienden(=dit heb ik grotendeels zelf gekocht!) maar het valt mij elke keer weer op, dat ik enorm veel gebruik van wat ik in bezit heb! Goddamn, ik word hier zo vrolijk van!

Hoe ruim jij jouw stash op? En hoe vaak maak jij de boel schoon?


7 Comments

 • Bianca

  28/05/2015

  Ik snap dat je hier vrolijk van word, wat heb je een mooie en vooral kleurrijke collectie x

  Reply
 • Miranda

  28/05/2015

  Wat een stash, love it <3

  Reply
 • Manon

  28/05/2015

  De perfecte stash met veel kleuren!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  28/05/2015

  Zo veel KLEUR dat er bij jou te zien is, super echt! Tof hoe alles in aparte laatjes en doosjes zit.

  Reply
 • Irma

  28/05/2015

  Wauw, wat goed georganiseerd! En wat heb je er een hoop mooie pareltjes tussen zitten!
  Mag je trots op zijn :)

  Reply
 • Wauw, wat een awesome stash heb je! Heerlijk om naar te kijken!

  Reply
 • Je hebt een prachtige collectie <3 Ik zou wel willen weten hoeveel geld het allemaal waard is, gewoon voor de lol xD Of naja, eigenlijk niet… denk dat ik met mijn eigen collectie al een kleine hartaanval zou krijgen als ik het zou weten haha xD

  Reply

Geef een reactie