VIDEO: MIJN MAKE-UP STASH 2015!

Elk jaar rond de #48UURLIVE komt er een nieuwe versie, een nieuwe update en een nieuwe video online van mijn make-up stash! Enkele dagen van te voren begin ik met het uitmesten van de chaos die zich in de loop der maanden heeft opgebouwd. Alles schoonmaken, organiseren en vervolgens vastleggen, zodat ik mijn trots met jou kan delen!

Schermafbeelding 2015-05-05 om 23.19.41

Klik hier als je de zalige video niet kunt bekijken.

Het heeft jaren geduurd voordat ik een redelijke stash had, maar dat komt vanwege mijn instelling. Zelf heb ik liever minder producten van kwaliteit, dan drie kasten vol met troep. Natuurlijk gooi ik dingen weg die over de datum zijn, geef ik dingen weg aan familieleden en vrienden(=dit heb ik grotendeels zelf gekocht!) maar het valt mij elke keer weer op, dat ik enorm veel gebruik van wat ik in bezit heb! Goddamn, ik word hier zo vrolijk van!

Hoe ruim jij jouw stash op? En hoe vaak maak jij de boel schoon?

7 thoughts on “VIDEO: MIJN MAKE-UP STASH 2015!

  1. Je hebt een prachtige collectie <3 Ik zou wel willen weten hoeveel geld het allemaal waard is, gewoon voor de lol xD Of naja, eigenlijk niet… denk dat ik met mijn eigen collectie al een kleine hartaanval zou krijgen als ik het zou weten haha xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *