FESTIVAL MADNESS MEETS CYNTHIA!

Het festival begint, zodra de kaartverkoop van Lowlands start! Met zeven jaar Lowlands op de teller en een jaartje het Belgische festival Rock Werchter heb ik veel unieke items gespot. Van badjassen tot aan de pakken die je volledig dichtritst tot aan de halve kale koppen, ronde zonnebrillen en nu ga ik ook voor dat tandje extra.. FESTIVAL MADNESS MEETS CYNTHIA!

222

Ja, pruiken spot je ook op festivals, zowel de korte coupes tot aan de lange nepperds die je niet van het echt kan onderscheiden. Mijn pruik komt namelijk van eBay, is felrood, perfect voor als je iets anders wilt! Om mijn wenkbrauwen ook in dezelfde kleur te krijgen, gebruikte ik de INGLOT Eyeshadow in 347 en vervolgens de NYX Pigment in Geisha!

IMG_9048

81-1024x768

Mijn standaard gezichtsbasis ging als eerst erop, namelijk de Essence I Love Stage Eyebase gevolgd door de Bare Skin Foundation van Sleek, zodat ik kon concealen met de Ben Nye Creme Highlight in Ultralite. Alles werd af gepoederd met de Ben Nye Translucent Powder, shaped mijn jukbeenderen, slapen en kaaklijn met de NYX Blush in Taupe en koos voor een zachte, maar rustige blush, namelijk van hetzelfde merk in de naam Spice. Deze combineerde ik wel met de Mineral Blush van Bellápierre in Desert Rose.

IMG_9076

17-inglottt

De ooglook steekt eenvoudiger in elkaar, maar heeft een aardige productlijst. Om te beginnen met de oogschaduwbasis die ik al had aangebracht, ging ik alsnog voor de NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden + in de ooghoeken. Onder mijn wenkbrauwen voegde ik een matte oogschaduw toe, namelijk Pure uit de Zoeva Naturally Yours Palette en stapte over naar Fame van de Make Up Store, voor die P-PA-POW-touch in de hoeken.

IMG_9054

Naast Fame depte ik de bordeauxkleur van INGLOT aan, nummer 450, maar deed dit ook in de buitenste ooghoek. Het middenstuk hield ik vrij voor het NYX Pigment in Sky Pink en blende alle kleuren samen tot een smooth geheel, ging deels de arcadeboog in en voegde wat Sweet & Sound uit de Zoeva Naturally Yours Palette toe, over de bordeaux heen, vervaagde dit opnieuw en depte wat Geisha over de exact zelfde plek heen om wat rood aan in de look te mengen.

22222

IMG_9100

Sweet & Sound ging ook onder het oog, koos als highlighter op het wenkbrauwbot voor de INGLOT Pigment in 180, zowel in de ooghoeken als op het middelste gedeelte van mijn ooglid, nam ik ook mijn neusbrug mee en mijn cupidoboog. Met de Eyeliner van de HEMA in het zwart trok ik een minilijn langs de wimperrand, vervaagde dit met de Eye Smudger van Zoeva, ook wat onder het oog, en ging eroverheen met de bordeaux van de INGLOT.

IMG_9065

IMG_9041

Van de Action gebruikte ik de MAX&MORE nepwimpers, plakte deze op met de DUO Lash Glue in de DarkTone, krulde de wimpers en gebruikte de mascara van Bourjois Twist UP! Op de waterlijn koos ik voor wat zachts en natuurlijk, All I Want van Essence. Met een lipliner van Essence again, In The Nude, omlijnde ik mijn lippen, vulde deze in en depte wat highlighter van INGLOT over de middelpunten heen voor bigass lips.

IMG_9062

De laatste stap is nog meer highlighter van INGLOT, natuurlijk op de jukbeenderen! Doe lekker gek, gebruik een bloemenkrans in je haar, teken wat smileys op je gezicht, voeg glitters toe, een knalkleur op de lippen, want met festivals mag je uitpakken. Het is net kerst, maar dan anders.. over kerst gesproken, ik heb al kerstkriebels in hartje zomer, because YOLO!

Wat draag jij naar concerten en festivals?


9 Comments

 • Floortje

  30/05/2015

  Oeh! Rood haar staat je eigenlijk heel goed, haha. Het botst ook totaal niet met de oogschaduwkleuren, integendeel. Ik ben weinig een festivalganger, maar anders had ik de makeup vast erg simpel gehouden aangezien ik verwacht dat het zich anders zou gaan huisvesten over mijn hele gezicht, overal waar ik het niet wil hebben. :)

  Reply
 • Britt

  30/05/2015

  Mooie look, en wat staat rood haar je trouwens mooi!

  Reply
 • Lisa Heleen

  30/05/2015

  Heeel gaaf!

  Reply
 • Deze haarkleur staat je verdomd goed zeg! Ik draag nooit pruiken, alleen naar “foute feesten” xD

  Reply
 • femketje

  30/05/2015

  jij staat ook echt goed met elke haarkleur volgens mij XD

  Reply
 • Irma

  30/05/2015

  Loooove the wig!
  Tijdens festivals draag altijd iets wat vooral niet te moeilijk is, of snel zal smudgen.

  Reply
 • Die wimpers <3

  Reply
 • Feng

  03/06/2015

  rood haar staat je prachtig :D

  Reply
 • Kaylani

  09/06/2015

  Mooi! Enne, die haarkleur staat je enorm goed!

  Reply

Geef een reactie