INSTAGRAM: Make-up, SFX en personal things!

De laatste tijd ben ik echt verkocht aan de intense kleuren die nauwelijks draagbaar zijn, de vreemdste kunstzinnige make-up looks, maar ook de special effect make-up. Veel nepbloed schoof er voorbij, maar wat dacht je van de goddelijke Frappuccino met karamelsaus en slagroom? Laten we de slagroomtaarten niet vergeten.. WOAH!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.13.54

Op dit moment probeer ik steeds wat nieuwe dingen uit, ditmaal de kleurrijke ombre lippen, gemixt met de INGLOT lipsticks die je hart veroveren. Helemaal in de zomer, want met die kleuren gurl.. het maakt mij gek!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.13.44

Met Naab ging ik naar Amsterdam, want we gingen cultuur snuiven bij het Rijksmuseum, maar voordat we daar naar toe gingen, bezochten we de Starbucks boven bij het Den Haag perron, waar je een huge ass Starbucks hebt, inclusief een topservice. Ze schreven zelfs mijn naam in één keer goed + een hartje.. MUCH LOVE. Of course had ik een frappuccino op koffiebasis met een karamelsmaak, inclusief slagroom en de karamelsaus eroverheen. Ah, ik zou elke dag dit wel willen drinken!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.12.33

Oh, tussendoor was ik even jarig, moest er FAB uitzien, omdat ik voor de laatste keer kon shinen op het familiefeestje. Mijn haar zat heel erg jaren ’60! Golvend, maar toch krullend, wel modern met de ‘kale’ zijkant.

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.12.51
De laatste tijd ben ik ook in voor samenwerkingen op IG, samen met een 13-jarige SFX artiest sloegen we de handen ineen. Hij kwam met het thema ‘carwreck’, vandaar de stukken glas in mijn gezicht, maar ook alle wonden, liters nepbloed en oh god.. het zat echt overal. Laten we de brandwonden niet vergeten!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.14.38

Op mijn onderarm heb ik een enorme blauwe plek. Hoe dat daar komt? Geen idee! Toentertijd wilde ik dit maken met SFX make-up, maar nu was dat niet nodig en kon ik de cover-up tutorial opnemen hoe je een zuigzoen of blauwe plek kon wegwerken.

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.13.35

Mijn to-go-look bestaat uit veel neutrale kleuren, te grote lippen, net zoals Kylie Jenner, maar ook met tons of highlighter! Het glansje zie je terugkomen op mijn wenkbrauwbot, ooghoeken, onder het oog, neusbrug, jukbeenderen, maar ook mijn cupidoboog. Het is eenvoudig, classy, maar een tikje over de top!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.12.42

Als je jarig bent, dan eet je pie! Mijn ouders lieten de Mystique foto op de taart afdrukken en de kleuren waren in het echt .. wauw. Het kwam enorm goed tot zijn recht en iemand op Twitter noemde de slagroomrand een bloemenkrans. Guess what? Ik wil nu allemaal bloemenkransen! De pie was nom, maar ook echt heel nom!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.14.18

De look die deuren openmaakte voor mijzelf, want ineens had ik die gekke vibe te pakken. Lenzen pakken mij ook in, waar heb ik last van? Bloemenkransen, lenzen, aparte kleuren, kunstzinnige toevoegen.. ik ben van god los, haha! Bekijk hier het artikel over de FOTD!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.13.18

Helaas ging de #48UURLIVE de eerste keer niet door, maar de dagen ervoor was ik druk bezig met mij voorbereiden. Een van de dingen die ik doe is mijn kamer schoonmaken, de inloopkast opruimen, maar ook mijn make-up stash! Deze besloot ik op te nemen en komt binnenkort online.. HURRAY!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.13.01

Opnieuw een samenwerking via IG, ditmaal met Simone, waar zij het thema Glam & Gore koos. Glitter tranen met een smerige opengescheurde mond die je al voorbij hebt zien komen in de Meets Cynthia!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.12.10

Samen met S. ging ik even naar de stad toe, want ik had dingen nodig voor de challenge o.a. batterijen, nog meer batterijen, maar ook producten voor mijn SFX looks! Ja, bereid je maar voor, want het gaat echt uit de hand lopen. Ik kan stiekem ook niet wachten om aan de slag te gaan!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.13.11

Met Koningsdag wilde ik iets speciaals doen, misschien begon het toen al? Want als je dit draagt met Koningsnacht of dag ben je een echte baas! Het was buiten het boekje, maar wel in de feestelijke stemming en wat anders!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.14.04

Bij CSI had je een episode waarin iemand zijn vingertoppen aan gort had gesneden, zodat hij niet herkend zou worden of vingerafdrukken zou achterlaten. Je bent onherkenbaar in de database als je wat vreemde afdrukken vinden. Het fascineerde mij toentertijd en besloot het na te maken voor op het Engelse kanaal. Je kunt de video hier bekijken!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.14.11

Dat bedoel ik met de losgeslagen looks, de shit is aan jongens, ik herhaal, de shit is aan! Misschien valt dit nog mee, de paarse oogschaduw met een blauwe ondertoon, de paarse contouring en wat dacht je van de semi-groene wenkbrauwen? Wacht maar tot de look online komt, want ik had er nog iets aan toegevoegd.. BA DUM TSSS!

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.13.27

BEAUTY KONING werd op maandag 27 april 2015 alweer 4 hele jaren.. Kan je het geloven? Dat moest gevierd worden met verse taart van de HEMA met een foto van één van mijn favoriete looks, “Starry Night” van “Van Gogh!”

Schermafbeelding 2015-05-18 om 02.14.31

Deze kan ik ook toevoegen aan mijn lijst met favoriete looks, want de gesmolten Pinokkio was goddamn veel werk, maar god, wat ben ik trots op hoe het heeft uitgepakt. Nog steeds zijn er kleine dingen die ik zou aanpassen, maar de gesmolten huid, de puntneus, de nerven van het hout, zijn outfit, zelfs de strik met het 3D effect wat ik er zelf heb ingemaakt. Het was die 5 uur zeker waard! Wil je graag up-to-date blijven? Volg mij op IG @CynthiaKoning!

Welke look is jouw favoriet? Wat wil jij graag zien? En heb jij IG?


4 Comments

 • Melissa

  01/06/2015

  Echt, je maakt de mooiste looks! Ik vind ze stuk voor stuk echt prachtig en onwijs gaaf!

  xxx

  Reply
 • beautifulday4makeup

  01/06/2015

  Ik vind het superlief als ze bij starbucks een tekeningetje maken op je beker. Dat had ik laatst ook

  Reply
 • Sabine

  01/06/2015

  Epic as usual!

  Reply
 • Irma

  01/06/2015

  Love it!

  Reply

Geef een reactie