Last week was AMAZING, I was really thankful for.. #51

Een drukke week met fantastische activiteiten en evenementen in het vooruitzicht, want de #48UURLIVE vond namelijk plaats! Ik werkte mij in het zweet, zodat de dagen dat we live waren artikelen + video’s werden gepubliceerd, maar ook de vakantie die ik vervolgens had, vandaar dat dit artikel iets later is dan normaal, maar nu kunnen we lekker nagenieten van o.a…

IMG_0793

Regen – koffie afgedund met koffiemelk – mijn bezoekers – My Drunk Kitchen met MyHarto aka Hannah – mijn rode pruik – rain at night – lekker doorwerken – positieve reacties op de lange video! – haren in de verf – vooruitwerken i.v.m vakantie – de laatste loodjes voor de #48UURLIVE – Doritos – drukbezochte livechats – positieve reacties – nachtelijke gesprekken in de livechat – de leuke snapchats van bezoekers – over de 1800 followers op IG! – pie – sponsoren van de #48UURLIVE – Family Guy – geïnspireerd worden – mijn vakantie die begon – lieve dames en heren in de chat – Doritos – volbrengen van mijn to do list voor de #48UURLIVE + vakantie – nieuwe positieve mensen ontmoet – het maken van artistieke make-up looks – confetti chaos! – geen smoothies voor de challenge – de steun tijdens de challenge – social media explosie – gekkigheid – de #48UURLIVE koekjes – blessed.

Waar was jij twee weken terug dankbaar voor?

Mijn hoofd heeft een error, volgens mij ben ik veel vergeten.

5 Comments

 • Irma

  02/06/2015

  Whieeee, ik heb genoten van #48uurlive!
  Daar ben ik zeker weten dankbaar voor!

  Reply
 • maroussia

  02/06/2015

  Ik was ook erg dankbaar voor je 48 uur live! Het was erg leuk ^^ Volgende keer probeer ik er wat langer te zijn :) x

  Reply
 • Eline

  03/06/2015

  Aww mooi lijstje :-)

  Reply
 • Cynthia

  03/06/2015

  Hahaha, leuk! Ik ben ook fan van Family Guy! Toevallig eet ik nu ook Doritos als een soort paneermeel, om m’n ovengebakken kip heen haha

  Reply
 • Kiss & Make-up

  03/06/2015

  Doritos. Only the best chips ever ofzo.

  Reply

Geef een reactie