VIDEO: “DE SCHREEUW” VAN EDVARD MUNCH!

Het schreeuwende mannetje op een pier, samen met zijn vrienden die in de verte zijn te zien. Een mengelmoes van donkere kleuren, maar ook de zonsondergang en de kronkelingen in het schilderij komen terug op het gezicht. Eerder heb je de versie in een Meets Cynthia voorbij kunnen zien komen, maar vandaag in een versnelde video versie!

23-1024x768

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Hoelang het precies duurde weet ik niet meer exact uit mijn hoofd, maar sowieso stond er twee uur en twintig minuten aan filmmateriaal op de camera. Net zoals “Starry Night” ging er ook veel werk in de details zitten, maar ook aardig wat pigmenten, potloden en oogschaduws. Je ziet trouwens ook de pigmenten en glinsteringen voorbij komen in het beeld, maar het eindresultaat mag er wezen.. “De Schreeuw” van Edvard Munch! <= Hier vind je ook de productlijst!

Ben jij een kunstliefhebber? En wat is jouw favoriet?


4 Comments

 • Eline

  02/06/2015

  Wow wat ontzettend gaaf gedaan!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  02/06/2015

  Mijn geluid werkt hier niet, maar voor zover ik kan zien ziet ’t resultaat er echt geweldig goed uit, een meesterwerkje weer.

  Reply
 • Joyce

  02/06/2015

  Kunst! Pure kunst dit haha, zit er echt gaaf uit. :)

  Reply
 • alexa

  04/06/2015

  ooo wauw echt heel erg tof maar hoe kan het dan ook anders!

  Reply

Geef een reactie