ALLE WINACTIES OP EEN RIJ VAN DE #48UURLIVE! DOE MEE!

Voor mijn gevoel is de challenge net afgelopen, maar ergens lijk het ook weer zo lang geleden! Het is bizar hoe snel mijn vakantie voorbij vloog, laat staan die 48 uur! De beste omschrijving van dit jaar is.. AMAZING! Het was fantastisch, fenomenaal, gezellig en ik heb écht genoten. Helaas zit het er alweer op, maar gelukkig kun je nog twee dagen meedoen aan de toffe winacties!

IMG_9077

IMG_9082

Twee weken geleden trapten wij af met de drie goddelijke maskers van Dr. Van Der Hoog! Wie kent het bekende masker merk niet? Een Smooth Shea Butter Cupuaçu masker voor een verzachte en beschermde huid! Het superfood scrub masker Glamorous Goji Quinoa voor een diepe reiniging + een rijke hydratatie en natuurlijk de Beauty Bamboo Green Tea masker, ook voor een beschermde huid die wordt gevoeld! Klik hier om naar de winactie te gaan en doe mee!

Online shoppen is ook zalig, vooral als het wat warmer wordt. Je hebt de mogelijkheid om thuis te passen, zonder weg te smelten in een hokje. Daarvoor is SansOnline een uitkomst, dankzij hen mag ik namelijk een shoptegoed weggeven t.w.v. €25! Moet je nog een nieuwe bikini scoren? Een leuke tas? Slippers? Of andere hippe stranditems? Doe dan mee aan de winactie!

IMG_9086

IMG_9088

Mijn ideale zomer bestaat uit het schrijven van artikelen, het liefst in de zon, maar niet te warm, anders smelt mijn iPad weg. Een lekker drankje, ijskoud met ijsblokjes, inclusief Jett Rebel on the side. Zijn muziek is als engelengezang in mijn oren. Het is oppeppen, het is vrolijk en enorm catchy. SUNSHINE is perfetto voor een dag zoals vandaag! Met een concert van hem in het vooruitzicht moest ik jou kennislaten maken met de Nederlandse muziekheld en daarom kan jij een CD van Jett Rebel winnen, namelijk het album “Hit For Kids!” Klik hier om naar de winactie te gaan!

IMG_9107

IMG_9103

Het zijn limited edition T-shirts, want de afgelopen 2 jaar zijn er maar 3 gemaakt, wat een totaal van 6 maakt. Vorig jaar waren ze wit met roze, dit jaar wat stoerder, namelijk wit met zwart! Dankzij Digitransfer zijn er #48UURLIVE T-shirts! Prachtige shirts met een vrouwelijke taille, inclusief een gorgeous V-hals, die lekker comfi zitten. Topkwaliteit met een fantastisch opdruk, want wie wilt er nou niet zo’n shirt? Doe daarom gezellig mee aan de winactie en wie weet win jij wel één van de unieke T-shirts!

IMG_9094

IMG_9100

Mijn ooglooks kunnen haast niet meer zonder nepwimpers! Wie had dat een jaar geleden gedacht? Toen was het een ware hel, maar nu plak ik die baby’s op, alsof ze er horen. De Action Nepwimpers zijn mijn favoriet, goedkoop, testen niet op dieren + ze blijven zitten als bazen én niet te vergeten heel natuurlij tot aan de dragqueen variant. Win mijn favoriete nepwimpers in een pack van drie hier!

IMG_4627

IMG_4628

Tot de laatste druppel heb ik de douchefoam opgemaakt, bijna dan. Hij is eigenlijk al op, maar ik probeer die laatste resten eruit te krijgen, zo goddelijk is de geur. De substantie is al zijde die over je huid glijdt, maar dan met een voedend effect. De facewash van Dermolin reinigt de hardnekkige SFX-looks en als je dat kunt schoonmaken, dan verdien je een lintje! Wil je kennismaken met de producten? Want ze zijn ideaal voor in de zomer met de goddelijke vanillegeur, doe dan mee aan de winactie!

unnamed

Met morgen 30 graden op de thermometer krijg ik echt de zomerse kriebels te maken! Een schattige pastel short, gecombineerd met leuke slippers, een simpele tanktop, maar ook een gorgeous Jetset Addiction horloge in het roze van Lucardi! We pimpen onze outfits met accessoires als het te heet wordt. Hierdoor heb je de tijd altijd bij de hand, zie je er fancy uit en niets is leuker om te matchen met een lipstick. Babyroze, I like it! Doe mee aan de winactie van Lucardi en maak kans op de gorgeous watch!

IMG_9115

IMG_9110

Over outfits gesproken, wat dacht je van de enige echte #BAZENCREW T-shirts?! Een wit T-shirt met een lekkere V-hals – HALLO BOOBIES – althans, soort van. Hallo taille én hallo gave opdruk. #BAZENCREW + #BEAUTYKONING! Naast dat je kans maakt op het shirt, zal ik deze ook voor je stylen, hier en daar wat gaten, wat kleur, net wat jij wilt! Doe mee en maak kans op een shirt van BEAUTY KONING!

IMG_4131-1024x768

IMG_4128-1024x768

Het valt mij op hoe zomers alle winacties zijn, maar dat toppen we het beste af met een toffe zonnebril naar keuze! Mirror glazen zijn mijn favoriet en bij CheapassZonnebrillen zit je dan zeker goed. Zij hebben een aardig assortiment met de leukste, maar goedkoopste zonnebrillen. Geen angst om de boel te beschadigen of dat je hem ergens vergeet, dat is een goed excuus om nog meer brillen aan te schaffen. Afwisselen is belangrijk, haha! Doe mee aan de winactie en bescherm jouw ogen + huid met de warme dagen!

Schermafbeelding-2014-06-07-om-22.50.51

Alle winacties hebben hun eigen voorwaarden, let goed erop dat je aan deze voldoet en deze lopen vrijdag 5 juli 2015 af! Dat houdt in dat ook de vrijdag onder de winactie dag valt. Kortom, nog twee volle dagen om mee te doen aan alle gave, maar ook echt incredible winacties! Ga los, sla je slag en hoop dat bij jou de toffe items in de bus vallen!

Doe jij al mee met de winacties?


3 Comments

 • Ysanne

  04/06/2015

  Wat een hoop winacties haha, ik ga zeker eens een kijkje nemen :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  04/06/2015

  Oh nice, ik moet effe bij benen zo te zien.

  Reply
 • Irma

  05/06/2015

  Je had echt weer super gave winacties dit jaar! Ik doe in ieder geval al mee :)
  En nu: fingers crossed!

  Reply

Geef een reactie