HALF-FACED SUGAR SKULL MEETS CYNTHIA!

De zon peekte door de gordijnen van mijn slaapkamer heen, waardoor ik nog vroeger wakker werd. Niet alleen was het smeltend heet in mijn kamer, maar ook de achtertuin was killing. Teveel zon is niet goed voor je en dat kan ik weten, niet alleen veranderde mijn huid in een rode kreeft, maar ook smolt de helft waarmee ik in de zon stond. Gelukkig hebben we nog één kant om op te maken.. HALF-FACED SUGAR SKULL MEETS CYNTHIA!

sugarskull

Het is nog geen Halloween, maar op één of andere manier lijkt het op de site wel zo. Je wordt bijna doodgegooid – letterlijk en figuurlijk – met de SFX-looks die om je oren vliegen. En dat in hartje zomer! De ene kant van mijn gezicht is omgesmolten vanwege de hitte, maar je moet roeien met de riemen die je hebt, zodat ik toch nog de make-up in kon met een half gezicht!

IMG_9271

1-inglottt

Met behulp van de Ben Nye Creme Highlight blokte ik mijn imperfecties uit. Om alles te fixeren depte ik de Ben Nye Colorless Face Powder eroverheen. Primen met de Essence I Love Stage Eyebase, inclusief het NYX Jumbo Pencil in Milk. Met een vloeibare Bloody Mary uit de Sleek Caribbean Collection Curacao Palette en de Graftobian Makeup Setting Spray vormde ik een hart boven mijn wenkbrauw. Tequila Sunrise uit dezelfde palette eroverheen, de INGLOT Freedom System Eyeshadow 60 eronder met daaronder als klap op de vuurpijl Goldilux van Sugarpill, ook deze bracht ik vloeibaar aan.

sugarskull

Met een eyeliner van de Hema in het zwart, maakte ik om de lijn heen wat bloemetjes, vulde deze in met de roze oogschaduw uit de Sleek palette, die ik ook vochtig had gemaakt, omlijnde alles opnieuw en trok een lijn langs mijn jukbeen. Wat Bloody Mary en Tequila Sunrise om mee te shapen en nog wat geel van INGLOT.

IMG_9291

IMG_8254

Met Goldilux besprenkelde ik mijn gezicht voor wat extra shine, maakte doodles op het gezicht, vulde mijn bovenste lip wat op met de gouden goddelijkheid en wat eyeliner in de mondhoeken. Een creepy smile toverde ik te voorschijn, Redrum van Jeffree Star op de lippen, vervaagde dit en nog wat INGLOT Lipstick in 91 in het midden.

sugarskull

Een skeletneus gemaakt met de eyeliner, popte een geel contactlens in mijn oog, plakte enkele diamantjes op met de Duo Lash Glue en bracht wat Anastasia Highlight Pen aan in de kleur I Camille. Mijn gel had ik omgesmolten, na mijn Pinokkio look, deze gebruikte ik opnieuw en daaruit komt de bloedrode kleur, vervolgens bracht ik ook nog een transparante variant eroverheen, zorgde voor wat druppels bij mijn kin en voegde klonten nepbloed toe.

sugarskull

In mijn haar had ik een bloementakje, deze gebruikte ik toentertijd in één van mijn battle looks en dit voegde nog meer dimensie toe aan de look, vanwege de gorgeous gouden kleur. Het contrast is uniek, speelt, maar luguber door de gesmolten kant. Het is een ideaal voor Halloween, want je kunt dit allemaal namaken met producten die je thuis hebt of met make-up, want de gel kan je vervangen door gelatine!

Heb jij iets met sugarskulls? En ga jij dit jaar als een sugarskull met Halloween?


14 Comments

 • Joyce

  06/06/2015

  Damn girl! Wat gaaf zeg. :)

  Reply
 • Ysanne

  06/06/2015

  Wów jeetje wat knap, dit zou ik dus echt noooit kunnen. Heel vet!

  Reply
 • Bianca

  06/06/2015

  Wat mooi zeg, volgens mij heb je hier net zoveel geduld voor nodig als met nail art :-)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  06/06/2015

  Wow, zo cool gedaan weer, Cynthia, en wat een WERK moet er weer ingekropen zijn :-O

  Reply
 • Joyce

  06/06/2015

  Wauw, echt gaaf weer! Ik zou dit echt niet na doen!

  Reply
 • Die gesmolten kant is zooooo eng xD Je oog lijkt er bijna uit te vallen!!
  Wel gaaf gedaan hoor, zo knap dat je je gezicht zo kan vervormen met make-up!!

  Reply
 • Bertine

  06/06/2015

  die ene kant vind ik maar vies, die andere kant is echt te gek!!

  Reply
 • conchita

  06/06/2015

  Wauw, je laat me elke keer weer versteld staan. Je bent echt zo creatief!

  Reply
 • Stephanie

  06/06/2015

  Wat een belachelijke mooie look, WAUW! Suuuupergaaf gedaan weer!!

  Reply
 • Irma

  07/06/2015

  AWESOME. Dat contrast tussen die 2 is echt fab!

  Reply
 • femketje

  07/06/2015

  freaking epic!!

  Reply
 • Kaylani

  09/06/2015

  Zo gaaf! Jammer dat je niet bij de kanshebbers van de wedstrijd zat ;)

  Reply
 • emma

  18/06/2015

  Holymoly, normaal reageer ik alleen via insta op dit soort intense looks, maar damn ik meot het nog een keer zeggen: dit is liefde en horror en liefde en horror aahh <3

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   AW! Leuk dat je weer reageert gurl, thank you, thank you! <3

   Reply

Geef een reactie