VIDEO: CHARLIE CHARLIE CHALLENGE! (SFX!)

In Amerika heb je vreemde dingen, zo ook deze lugubere challenge. De Charlie Charlie Challenge houdt mening man in de ban, want de enge verhalen spoken letterlijk en figuurlijk rond op het web. Vele proberen het na, delen hun ervaringen en verklaren dat er demonen in het huis hangen, terwijl een ander alles ontkracht, omdat het vanwege je ademhaling zou bewegen.. let’s find it out!

charlie charlie challenge

Klik hier als je de video niet kunt gebruiken.

De producten die ik voor de SFX heb gebruikt:
– Ben Nye Thick Blood
– Ben Nye Nose & Scar Wax
– Ben Nye Master Bruise Wheel
– Mehron Spirit Gum
– Arganolie
– Spatel
– Nepbloed -> klik hier voor het recept!

Geen simpel papiertje, maar een onderarm vol met de ingekerfde woorden, lijnen en krassen met schaafwonden die je niet mag missen. Bestaat het echt? Komt er een demon aan het woord? Of was het nou een Mexicaanse man die boos is? En iemand die zichzelf van het leven heeft beroofd? Of is het echt je ademhaling die de stokken doet bewegen? De zwaartekracht? Wie weet..

Ben jij bekend met de challenge? En wat vind jij ervan?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  09/06/2015

  Ik had er eigenlijk nog niet van gehoord, cool verhaal wel! Cool dat je dat op je arm hebt nagemaakt. Interessant ook hoe je dat bloed maakt.

  Reply
 • Irma

  10/06/2015

  ieeeh, creepy!

  Reply

Geef een reactie