Last week, I was sad, but thankful for.. #53

Zo’n fantastische week had ik hier voor, zo slecht liep deze af. Het begon goed, veel positiviteit, veel motivatie en ideeën voor de website, want na een week vakantie had ik zin om te beginnen! Helaas verloren wij deze week Budd, wat een zeer bittere nasmaak gaf aan nummer #53, maar I was still thankful for.. 

budd boeddha

Mijn favoriete dragqueen volgt mij op IG – het maken van SFX looks – uitgerust beginnen – GTA 5 – framboos smoothie met sinaasappelsap – leuke berichten op FB van followers – My Name is Earl – beginnen aan de overvolle mail – de zon – amazing reacties op YouTube – het Pinkpop optreden van Jett Rebel – 700 likes op de BEAUT KONING-page! – gezellig avondjes weg – het warme weer – Family Guy – het maken van de Sugarskull – BBQ – de foodvideos van de Domonic Show – laatste kusje op Budd haar neus – 50k aan views op mijn Engelse video – homemade jodenkoeken – Pinterest – lieve troostreacties – Graveyardgirl – bezoekers die mij toevoegen op Facebook! – Babypop & Momapop – warme zomeravond – in de tuin zitten – balans tussen werk en plezier – waarderen van kleine dingen – geweldige stats op mijn artikel – begonnen aan een boek.

Boeddha, beter bekend als Budd, verscheen regelmatig op mijn social media, mijn artikelen, maar ook schoof ze voorbij in de livechat van de #48UURLIVE. Vandaar dat ik het slechte nieuws besloot te delen met jullie, maar enkele vroegen hoe het zo plotseling kon gebeuren en wat Budd had.

Ze was de afgelopen dagen ziek, beetje beroerd, overgeven, leek op een griepje, meer niet. Dagen verstreken, ze werd zieker en knapte ineens weer op, maar een paar uur later ging het zo slecht, dat Mom en Pap besloten naar de dierenarts te gaan waar uit kwam dat het om leverfalen ging. Helaas kon de dokter niets voor haar meer betekenen en werd ze afgelopen vrijdag ingeslapen. Het gemis is enorm, toevallig schreef ik dat nog in mijn Home, Sweet, Home tag, want zij kwam je als eerste gedag zeggen, ze was aanwezig, maakte écht deel uit van het gezin, maar ze heeft geleefd en hoe! May Budd rest in peace. <3

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


12 Comments

 • Renate

  11/06/2015

  Leuk lijstje! Ah wat naar zeg dat je hond overleden is! Ik heb zelf ook een hondje, dus ik weet hoe fijn het is om zo’n beestje om je heen te hebben, heel veel sterkte!

  Reply
 • Kim

  11/06/2015

  Poeh wat heftig zeg! :( Lijkt me verschrikkelijk om je maatje te moeten missen. Dikke knuffel x

  Reply
 • Sheela

  11/06/2015

  Begonnen aan een boek? Whua, daar wil wel meer over weten :)
  Veel sterkte nog :(

  Reply
 • femketje

  11/06/2015

  arme budd :( heel veel sterkte lieverd!

  Reply
 • Gerrianne

  11/06/2015

  Awh wat een minder leuk nieuws! :( Sterkte met het gemis van jullie leuke en lieve Budd <3!

  Reply
 • Stephanie

  11/06/2015

  Oh nee wat verschrikkelijk, bull terriërs zijn zulke lieve honden. Heel veel sterkte Cynthia! <3 dikke knuffel!! En fijn dat je die positieve momenten hebt gehad :)

  (Eén van onze ratten heet trouwens Bully, omdat hij ook zo'n raar plat hoofdje heeft hihi).

  Reply
 • Floortje

  12/06/2015

  Nooo, wat naar, gecondoleerd! :( Huisdieren kunnen inderdaad zo een onmisbaar deel uitmaken van het gezin, bizar. Sterkte!!

  Reply
 • Lilly

  13/06/2015

  Shit Cynth,

  Tranen in m’n ogen vind je zo’n top chick doet mij zeer dat je verdriet hebt..

  X Lil

  Reply
 • Irma

  14/06/2015

  Wat goed van je dat je uit iedere week toch nog iets vindt waar je dankbaar voor bent, hoe goed of vervelend je week ook was.
  <3

  Reply
 • Nadia

  15/06/2015

  Altijd zo rot om je maatje te verliezen, zeker als het zo onverwacht is. Dikke digitale knuffel! xx

  Reply
 • Britt

  16/06/2015

  Lieve Cynthia,

  Vreselijk dat je je hond nu moet missen.
  Veel sterkte!!!

  Liefs, xx

  Reply
 • Ach lieverd, wat erg zeg dat jullie Budd hebben verloren. Het gemis van een hond, een deel van het gezin, is onwijs. Heel veel sterkte met het verlies! Dikke knuffel!

  Reply

Geef een reactie