FOTD: #48UURLIVE DE DERDE DAG!

Voorheen lag mijn focus bij het overleven van de challenge, maar met de twee uur slaap in mijn achterhoofd + dat het misschien wel de laatste ooit is – we never know hoe het jaar gaat uitpakken!  #doodwerken – genoot ik écht. Zo erg, dat ik all-in ging. All-in aan de pokertafel, all-in achter mijn bureau, all-in achter mijn make-up tafel!

1 makeup #48uurlive

1 makeup

FACE:
Sleek Bare Skin Foundation Shell
Sleek Blush Pomegranate
Ben Nye Creme Highlight Ultralite
Ben Nye Colorless Face Powder
Make Up Store Eyedust Angel
NYX Blush Taupe

2 makeup

IMG_5940

EYES:
Essence I Love Stage Eyebase
NYX Jumbo Pencil Milk
Zoeva Naturally Yours Palette
Too Faced Naturel Eye Palette
120 Palette
Make Up Store Eyedust Angel
Anastasia Highlight Pen I Camille
INGLOT Freedom System Eyeshadow 347
HEMA Eyeliner Zwart
MAX&MORE Nepwimpers
DUO Lash Glue Dark-Tone
Wimperkrultang
Yves Rocher Volume Elixer Mascara

1 makeup #48uurlive

IMG_9145

LIPS:
Essence lipliner In The Nude

Hulde aan foundation, concealer en plamuurmessen, want met maar 5 uur slaap op de teller in een 72-uur durende sessie struikelde ik bijna over mijn eigen wallen. Elke dag wilde ik een andere look, een andere hairdo, gewoon het tegenovergestelde. Zo droeg ik roze oogschaduw in de ooghoeken, neonroze met een subtiel highlightertje. Het is leuk om je look te pimpen met maar één kleur, dat kan ook goud zijn, geel, turkoois of een andere tint in je ooghoek! Doe eens lekker gek, doe eens zomers!

Hoe lang heb jij het volgehouden zonder slaap?


4 Comments

 • femketje

  15/06/2015

  awesome met die felle pop of colour :D ik hou het zelf op z’n meest ongeveer 30 uur vol zonder slaap, waarschijnlijk wel langer als ik niet diezelfde dag 11 uur had moeten werken XD

  Reply
 • alexa

  15/06/2015

  echt een super mooie look met prachtige kleuren!

  Reply
 • Irma

  16/06/2015

  Loooove the pink!
  Ik word er helemaal vrolijk van!

  Reply
 • Joy

  17/06/2015

  Ik vind dit echt een hele gave look!

  Reply

Geef een reactie