Colours Meets Cynthia!

De wereld zit vol met vreemde activiteiten, zo word er in Amerika een kerk vol met mensen doodgeschoten, omdat iemand een rassenoorlog wilde starten. De knaap is een jaar jonger dan mij, dan heb je nog de vele familiedrama’s, vrouwen die hun kinderen om zeep helpen, mannen die vrouwen van de wereld vegen en zo gaat het maar door. Er is teveel ellende in de wereld en dat verdienen wij niet. Daarom gebruik ik zoveel kleur in mijn looks, schilderijen en andere projecten, om niet alleen mijn wereld op te vrolijken, maar misschien ook die van jou.. Colours Meets Cynthia.

IMG_9342

IMG_9353

Gewapend met mijn primers, namelijk de Essence I Love Stage Eyebase op de oogleden, zodat niks in de lijnen ging trekken. Niet dat het verkeerd was, omdat het perfect hier in zou passen, maar met het NYX Jumbo Pencil in Milk zorgde ik voor de POP of color van de oogschaduwen die ik ging gebruiken. Royaal over mijn ogen, boven mijn wenkbrauw en ver eronder.

IMG_9343

Met de Sleek Bare Skin Foundation in Shell blokte ik de imperfecties uit, highlighted mijn hoogtepunten in het gezicht met de Creme Highlight van Ben Nye in Ultralite en fixeerde de producten met de Ben Nye Colorless Face Powder. Uit de Technic Electric Palette die ik ooit bij de speelgoedwinkel Bartsmit kocht, gebruikte ik de neonpaars uit, inclusief neonroze met turkoois.

color makeup

1-inglottt

Uit de Freedom System van INGLOT, gebruikte ik de okergele kleur in nummer AMC 60. Geen ooglook, maar kriskras over de huid rondom mijn ogen heen. Een kunstwerk, daarvoor ging ik, zodat het zwart eroverheen eruit zou knallen, maar het kleurcontrast verbrak. Met een kwast tikte ik Full Force Violet van MAC over het gezicht heen voor het poederige effect. Nog een lichtblauw van een onbekend merk – deze is eraf gevaagd – en maakte een chaos met de zwarte eyeliner van de Hema en het oogpotlood van TEEEZ.

color makeup

color makeup

Over naar de zwarte gezichtsschmink van Stargazer die ik met royale waterdruppels aanbracht over het gezicht heen, zodat het zou gaan uitlopen. Spetterde met de acrylverf van Maimeri in het neongroen en neonroze over het gezicht, maakte een bloedneus met de roze, voorzag mijn wimpers ook van dezelfde kleur en voegde nog verftranen toe.

IMG_9349

Het is van alles wat, voornamelijk veel kleur, veel krachtige kleuren die schreeuwen, maar worden tegengehouden door het zwart wat zich erdoorheen heeft gemengd. Wel kan ik je aanraden om geen acrylverf aan te brengen op je huid, die shit brand + het kwam in mijn oog and it burns like a mofo. 

Wat maakt jou gelukkig?


9 Comments

 • Kiss & Make-up

  20/06/2015

  Heel cool gedaan! Vind ’t geweldig hoe jezelf als canvas voor je kunst gebruikt.

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Dit blijven de mooiste complimenten, dankjewel Meliss! (Melis mocht wel toch, Mel niet?)

   Reply
 • Neelima

  20/06/2015

  wauw, echt heel tof!

  Reply
 • Oei, niet zo fijn dat acryl ging branden!!
  Het effect is wel mega gaaf geworden :D

  Reply
 • Irma

  21/06/2015

  Mooi! Het knalt echt van het scherm af!

  Reply
 • femketje

  21/06/2015

  love zulke looks :D awesome!

  Reply
 • Teddy

  22/06/2015

  Wauw heel erg gaaf gedaan!

  Reply
 • Kaylani

  07/07/2015

  Mooi en lekker creatief weer!

  Reply

Geef een reactie