VIDEO: HOW TO TIE DYE EEN T-SHIRT! (WINACTIE!!!)

Het is bijna hartje zomer, ondanks dat de temperaturen op dit moment dalende zijn, maar hey, we hadden een paar stomende en zwetende dagen! Een ideaal moment om al je oude T-shirts bij elkaar te rapen of kledingstukken die je niet meer leuk vindt of gewoon een hippe kleur wilt geven om los te gaan met tie dye! Vandaag laat ik in een eenvoudige tutorial zien hoe jij deze zomer jouw garderobe kunt omtoveren tot een hippe regenboog!

tie dye #bazencrew

De producten die ik in de video hebt gebruikt:
– Vuilniszak
– Plastic zak
– Emmer
– Plakband
– Lepel
– Zout – je kan normaal zout gebruiken of die uit je tie dye kit
– Dylon Tie Dye: Flamingo Pink, Sunflower Yellow, Bahama Blue, Tropical Green
– Elastiekjes
– Flessen – ik gebruikte de conditioner + shamoo flessen van Aussie
– Handschoenen (=als je geen vieze handen wilt krijgen)

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Het is supergaaf om shorts om te turnen naar iets stoers met regenboogkleuren, knoop de raarste vouwen erin voor een toffer effect. Maak gebruik van studs, schaafplekken, draadjes en stickers. Pimp the shit out of it!

De voorwaarden van de winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Vermeld je maat erbij (Belangrijk, anders kan ik je niet uitkiezen!)
– Abonneer op dit kanaal (=CynthiaKoning)
– Deel de video!
– De winactie loopt tot en met 18 juli 2015.

Heb jij weleens iets omgetoverd met tie dyen?


3 Comments

 • Nynke B

  21/06/2015

  Staat al heel lang op mijn to do lijstje, maar ik durf het nog niet. Ik heb maat M en ik heb natuurlijk ook je video gedeeld.

  Reply
 • Stephanie

  21/06/2015

  Staat ook la heel lang op mijn to do lijstje en nu ga ik het ZEKER ook eens doen deze zomer !!!
  Ik heb maatje L (indien grote maten een M)
  Je video heb ik gedeeld via facebook en je erin getagd :)

  Reply
 • kim

  15/07/2015

  Ik doe mee mijn tshirt maat is S
  Ik heb je geabonneerd en de video gedeelt mijn email kimberly_alexandraa@live.nl
  Veel succes iedereen.

  Reply

Geef een reactie