VIDEO: #48UURLIVE RECAP (+FOTO’S!)

Het magische moment is al een tijdje achter de rug, na de challenge had ik een week vakantie, startte langzaam op en begon aan een driedaags bewerkingsevenement voor de after video. Van video’s tot aan tweets, berichten, snaps, tientallen meldingen op Instagram en alle reacties rondom en op de site.. FENOMENAAL. De derde #48UURLIVE was MIND-BLOWING.

#48uurlive

Zo zenuwachtig was ik voordat we begonnen, zo smooth verliep de challenge dit jaar. Geen vermoeidheid, geen koorts of maagkrampen, maar een easy peasy recovery met ontzettend veel gezelligheid, gave foto’s die tijdens de tinychat werden gemaakt, de topverbinding met Twitch, maar ook de bruisende energie die elk minuut van de dag aanwezig was – tenzij ik offline was, haha!

#48uurlive

Helaas ging het de eerste keer niet door, werd het drie weken uitgesteld en gingen we er toen volledig tegen aan! Met drukke livechats, veel gezelligheid heb ik enkele dagen ervoor, tijdens en na de challenge gefilmd, grotendeels dingen vastgelegd en herinneringen gemaakt! Check out de aftermath video, natuurlijk met een hele reeks aan gekke foto’s!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De eerste dag was ik bezig met de voorbereidingen, opende knallend de livechat met de confetti die overal heen vloog en genoot van het heerlijke moment met jullie samen. Gezellige en informatieve gesprekken tot diep in de nacht, speelde aardig door en toen was het alweer zaterdag. Het vloog voorbij, misschien omdat ik het zo naar mijn zin had, dat het.. wow.. het, het ging zo snel, haha!

#48uurlive

Ik heb écht genoten, ik blijf het zeggen, want de vriendelijke dames en heren die langschoven in de chat, maar ook meekeken op Twitch, inspireerde mij, gaven mij energie, maar ook hoe jullie elkaar benaderde was fantastisch om te zien. Behulpzaam, spraakaam en open, veel make-up talk, maar ook over vroeger, persoonlijke dingen en hoe het er in de toekomst aan toe zal gaan, zowel met jullie als met mij en de website. Keihard werken, dat is mijn motto!

#48uurlive

Bedankt voor jullie komst, jullie liefde, de support voor de challenge, maar ook in de afgelopen jaren! Het was magnifiek en als het zo doorgaat met de site, nog beter gaat, misschien komt er dan wel een vierde deel, maar dat zal 2016 ons pas gaan vertellen! Dankjewel lieverd, voor de mooie tijd samen tijdens de #48UURLIVE!

Special thanks to sponsors:
beauty koning shop
cheapasszonnebrillendermolindigitransferDr. Van Der Hoog LucardiSans-Online

Was jij erbij? En wat vond jij het leukst?


6 Comments

 • Jasmine

  25/06/2015

  Zalige intro en van je video, echt een verhalenboek! Slapen for life XD Was er nog maar nipt bij, ah zoveel gemist – leuk zo’n recap dan!

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Thank you gorgeous! Je was er inderdaad nog even bij, wel heel gezellig! De intro vind ik iets engs hebben, weet ook niet waarom, haha. :’)

   Reply
 • Sabine

  25/06/2015

  Next year i’ll be there..was net dat bewuste weekend ook dat m’n pa achteruit ging, maar volgend jaar ga ik het zeker checken! Superleuk filmpje, top gedaan :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Oh no, dat is echt vervelend dame! :( Ik hoop dat er volgend jaar een #48UURLIVE is. :)

   Reply
 • Irma

  25/06/2015

  Het was weer genieten!
  Echt weer een top tijd gehad en lekker over van alles en nog wat gepraat.
  En super dat je elk jaar weer van die awesome sponsors weet te strikken!

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Dankjewel dame! Dat is bloed-zweet-en-tranen-werk hoor, haha! Ik houd ervan, dus dat maakt het altijd makkelijker, daarnaast is het toch awesome om mee te doen aan de #48UURLIVE? Wie wilt dat nou niet? Oh.. narcistische pop ben ik. :’) Leuk om te horen dame, ik heb ook echt genoten!

   Reply

Geef een reactie