Ruby Rose Meets Cynthia!

Het was een legendarische dag gisteren in Amerika, omdat het land geschiedenis schreef. Het is mogelijk om in elke staat van de USA te trouwen met hetzelfde geslacht! Een ware openbaring, de wonderen zijn nog niet de wereld uit! Orange is the New Black helpt ook aardig met de nieuwe sterspeler, want zij schopt best tegen het verkeerde been met haar stralende vertoning. Ruby Rose Meets Cynthia!

ruby rose

Heel toevallig spotte ik haar al maanden terug, misschien wel jaren, want toentertijd verscheen er een mannelijke foto. Stoer uiterlijk, korte coupe, gestyled zoals een guy dat zou doen. Aantrekkelijk as hell. Vervolgens kwam ik de make-up look tegen die ik moest namaken. Bruin, roze, veel highlighter en gewoon pure perfectie. She’s amazing! 

IMG_0431

Ruby Rose staat bekend om haar wisselende gedaantes van man naar vrouw, in verband met haar genderfluid. Het is fantastisch dat iemand gewoon die keuze zelf maakt en helemaal hoe het er nu toe gaat in Amerika. A-FREAKING-MAZING. Houd je vast, niet alleen vanwege de handsomeheid, ook niet vanwege het gelegaliseerde homohuwelijk, maar de productlijst is long gurl.. it’s long. 

ruby rose

ruby rose

Het was gisteren bloedheet in ons kikkerlandje, vandaar dat primen een must is. Daarvoor gebruikte ik de Essence I Love Stage Eyebase, een beetje van Peach in de ooghoeken van de Sleek Prime Palette, inclusief een dot van Moonshine. In de hoeken bracht ik Satin aan van BE Creative Makeup, ook op het wenkbrauwbot, nadat First love daar plaatsvond als blend truc, natuurlijk van de Zoeva Naturally Yours Palette.

ruby rose

Een goede gezichtsuitdrukking erop met de oogschaduw van INGLOT in nummer 347. Mijn oneffenheden depte ik ook op de achtergrond met de roze Beautyblender én de Sleek Bare Skin Foundation in de kleur Shell. De Creme Highlight in Ultralite van Ben Nye eroverheen, om vervolgens de boel te fixeren met de Colorless Face Powder van hetzelfde merk. Een kleur op de wangen met Pomegranate van Sleek, shapen met NYX Blush in Taupe en nog een lading highlighter op mijn neusbrug en jukbeenderen, again met Satin van BE Creative Makeup.

ruby rose

ruby rose

Geen eyeliner? Wel een eyeliner? Eerst een taupe kleur uit de W7 In The Mood Palette, vervolgens de donkerbruin ernaast en ook onder het oog. Meer zwart in de buitenste hoeken, wat op het ooglid en er weer onder. Maybe wat van Walnut van NYX voor dat subtiele glansje? Yeap! Alleen op de leden en er wat onder, meer niet.

ruby rose

Met de nieuwe oogpotloden van Yves Rocher in de grijze kleur Noir Ébéne en donkerbruine Brun Écorce gaf ik mijn waterlijn wat kleur. Een luchtige winged eyeliner met de HEMA eyeliner in het zwart, krulde mijn wimpers en gaf ze een sexy volume behandeling met de Sexy Pulp Mascara van Yves Rocher. De mascara heb ik nog maar twee keer gebruikt, ben verkocht! Nog een laag aan nepwimpers van de Action die ik vastplakte met de DUO Lash Glue in de DarkTone.

IMG_0425

Mijn hart werd niet alleen veroverd door de mascara van Yves Rocher, maar ook de Matte Me Lip Cream van Sleek. WAUW. Neonroze, maar dan ook echt in your face met Brink Pink! Helaas was het geen tijd voor de matte lippen, maar een goede glans die ik creëerde met de Kardashian Beauty En-joystick Lipstic Pen in Shocking Pink. Vol positiviteit, geluk en met veel passie maakte ik de look na, niet alleen is deze schitterend, maar ook het nieuws vanuit de States is fantastisch! MAGNIFIEK!

Wat is jouw favo lipkleur? En wat vind jij van het bericht uit de USA?


13 Comments

 • Kaylani

  27/06/2015

  Damn gurl, fucking pretty! Ben toevallig nu het nieuwe seizoen van OITNB aan het kijken maar ik ben de nieuwe chick nog niet tegen gekomen

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   You lucky gurl! Ik zag de spoiler, inclusief de bigass spoiler, dus heb nog niet echt zin om te gaan kijken, maar dat komt vast! Dankjewel doll!

   Reply
 • Natascha

  27/06/2015

  Wauw ladie, weer onwijs knap gedaan! Erg mooi!

  Reply
 • Sabine

  27/06/2015

  Gorgeous! Ruby Rose, echt als ik niet getrouwd zou zijn en ze stond voor m’n neus, i’d do her!
  Prachtige look weer :))

  Reply
 • Ceetje

  27/06/2015

  Awesome look! En het nieuws is natuurlijk echt fantastisch! Had al jaren geleden gemoeten, maar beter laat dan nooit :)

  Reply
 • Kim

  27/06/2015

  Zo freaking awesome dat het nu eindelijk legaal is! Ik hoop dat meer landen nu wat ‘redelijker’ gaan worden.

  Reply
 • debby

  27/06/2015

  Wauw die lipstick. Die heb ik nodig in mijn leven en laat nu net een winkel bij mij op het winkelcentrum nu Sleek verkopen.

  Reply
 • Angelique

  27/06/2015

  Toen ik een foto op facebook zag wist ik direct welke kleur je op je lippen heb zitten haha, staat je goed lady!

  Reply
 • Irma

  28/06/2015

  Pretty lady!
  Ik was zo verbaasd toen ik het bericht gisteren hoorde! Echt een prachtige stap van Amerika. Nu de rest van de wereld nog!

  Reply
 • Joyce

  28/06/2015

  Wauw, prachtige look!

  Reply
 • Saartje

  28/06/2015

  Prachtige look meid, Heel klassiek en vrouwelijk. Love de lippen, ben dol op de Sleek lip creams! Ik wil nog steeds de Jeffree Star Prom night maar hij is steeds uitverkocht #huilen!

  Reply
 • Wat een geweldige look weer! Ik heb het gevoel dat ik steeds in herhaling val bij je looks haha, maar je maakt ze ook iedere keer weer gewoon awesome!

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Oh no, dat is niet waar dame! Je reacties blijven amazing en waardeer elke letter, dankjewel! <3

   Reply

Geef een reactie