VIDEO: INGLOT STASH VIDEO MET NAAB!

Als ik bij de Naabster thuiskom voordat we gaan stappen of het uitgaan is of naar Damsco, de knaap is altijd bezig met haar make-up. Wat doe je als iemand zich opmaakt? Aangapen, kwijlen en praten over prachtige exemplaren in je stash! Wroeten in de stash van een ander is fantastisch en na vele vragen besloten we de INGLOT stash op te nemen!

INGLOT STASH

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

UCH. OH. WAUW. AMAZING! De kwaliteit van de INGLOT is fantastisch, uitmuntend en magnifiek. De pigmentatie is mind-blowing en de kleurkeuze die je hebt in de winkels fenomenaal. Voor ieder wil wat, zelfs voor de nude liefhebbers, want ook daar hebben ze een rijk assortiment aan. Van pigmenten tot aan highlighters, lipsticks en kleurrijke oogschaduws, we’re blessed!

Heb jij INGLOT producten in je stash? En wat is jouw favoriete item van hen?

6 thoughts on “VIDEO: INGLOT STASH VIDEO MET NAAB!

  1. INGLOT krijgt binnenkort een webshop hier, dus ja: wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeh! :-) Jullie hebben echt een geweeeldig mooie verzameling, ik word echt helemaal happy van al die knalkleuren.

  2. wat een super leuke video en prachtige stash van beide, leuk dat het oz verschillend is in de makeup palettes maar wel duidelijk beide veel met make-up bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *