IN LOVE MET MIJN NIEUWE ANANAS CASE!

Jett Rebel is mijn held, de “Pineapple Morning” zanger tovert met elk nummer een lach op mijn gezicht. Elk nummertje heeft iets, daarnaast zijn enkele ook écht gemaakt voor in de zomer en niets is meer zomers als ananassen! Het vrolijke fruit schiet als paddestoelen uit de fashion grond, maar tegenwoordig ook verkrijgbaar op telefoonhoesjes!

ananas case telefoonhoesjestore

Met het nieuwe pareltje waar ik dagelijks van geniet, schiet ik de mooiste foto’s dan voorheen. De iPhone 5S heb ik sinds enkele maanden in bezit, maak er volop gebruik van, maar had nog geen geschikt hoesje. Ik wilde iets catchy, iets nieuws, vrolijks, maar toen spotte ik de ananassen.. JETT REBEL YEASH!

ananas case telefoonhoesjestore

ananas case telefoonhoesjestore

Opzoek naar smartphonehoesjes stuitte ik op het exemplaar in de webshop van Telefoonhoesjestore, waar ze nog meer cases hebben voor je iPhone, maar ook voor de Samsung, HTC, Sony, Nokia, LG, Blackberry en Huawei kun je er terecht. Ze hebben niet alleen een ruim assortiment aan kleurrijke hoesjes, maar ook leveren zij de dag na jou bestelling als je voor 16:00 uur besteld!

ananas case telefoonhoesjestore

Ik zag hem, ik voegde hem toe aan mijn wishlist en koos voor de ananas roze hardcase hoesje voor de iPhone 5S. Neonroze met vrolijke pineapples die sierlijk over de achterkant van mijn telefoon zijn verspreid. Een gat speciaal voor je camera, de zijkanten bloot voor je volume knoppen en open aan de boven- en onderkant.

ananas case telefoonhoesjestore

ananas case telefoonhoesjestore

Een fijn afgewerkt hoesje, dun, perfetto voor om je iPhone heen. Daarnaast is de case iets ruwer om aan te voelen, wat ideaal is voor grip. Hierdoor laat je niet je iPhone gemakkelijk uit de hand vallen en hij was spotgoedkoop, namelijk €9,95! Net zoals vele andere hoesjes op de website, maar bij Telefoonhoesjestore.nl verkopen ze  meer dan alleen hoesjes, ook accessoires and much more!

Kon jij de website al? En wat voor hoesje heb jij om jouw smartphone?


9 Comments

 • Deb

  01/07/2015

  Wat een té gek hoesje! Zomerser kan inderdaad niet. Ik kende de shop overigens nog niet. ps. en dankzij jou start mijn dag nu met Pineapple Morning ;-) Ik kende zowel Jett als zijn ananassen-liedje nog niet.

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Oh, Jett is geweldig Deb! Hij is één van de talentvolste mensen die ik tot nu toe ben tegen gekomen in het leven. Zijn muziektalent is gewoon fenomenaal, it’s totally blowing your mind! Pineapple Morning is trouwens nooit verkeerd om de dag mee te beginnen! ^^

   Reply
 • Zoë

  01/07/2015

  Ik heb dezelfde! :D Helaas ben ik een beetje lomp en is hij een tijdje terug gevallen en gebarsten :( Mijn telefoon is nog heel, dus de ananasjes hebben hem gered!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  01/07/2015

  Wat een superschattig hoesje

  Reply
 • debby

  01/07/2015

  Inderdaad een uber cute hoesje. Ik zou daar ook erg blij van worden.

  Reply
 • Manon

  01/07/2015

  Wat een gave case is dit !

  Reply
 • Kirsten

  01/07/2015

  Wat een vrolijk hoesje <3

  Reply
 • Irma

  01/07/2015

  Aaaah die is vet! Helemaal geschikt voor de zomer! Misschien bestel ik hem zelf ook wel! :)

  Reply

Geef een reactie