Last week, I was happy and thankful for.. #56

Het begon met het fantastische nieuws dat de Engelse video met de trypohobia arm 100.000 views had behaald! 100k. 100,000. Wauw. Een goed begin van de week met nog meer mooie statistieken, liefde voor het vele fotograferen, de mooie make-up producten en de positieve vibe! Last week, I was happy and thankful for..

kunstwerk art Pinterest

100k views op mijn Engelse video! – regen op het dakraam – meer make-up gerelateerde artikelen – SFX-time – 1900 followers op IG! – bezig met mijn DIY-projecten – vroeg opstaan – zomerse lichaamsproducten – wandelen – regen met onweer – Mom’s magische lasagne – CSI Miami – uienringen – vlogs van Julian Solomita – succesvolle fotografeersessie – CSI Miami marathonetje – hardlopen – pakketjes maken voor de winnaars – TooFaced liked mijn foto! – Amerika legaliseert het homohuwelijk!! – avondje uit – doorwerken – Honey Boo Boo Child – de Matte Me lipsticks van Sleek – 400+ likes op mijn trypophobia hand – veel make-up looks op de site – uitzoeken van de winnaars van de #48UURLIVE – Honey I Washed the Kids zeep van Lush – 800+ subscribers op het Engelse kanaal! – zomerse avonden.


6 Comments

 • debby

  01/07/2015

  altijd zo fijn om te zien. En eigenlijk vind ik dat er eens een recept van jouw moeder online moet komen.

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Ik heb Mom kunnen reserveren voor in de decembermaand! We zouden al eerder gaan filmen, maar druk bla, nu gaan we in december enkele recepten maken voor met kerstmis!

   Reply
 • Floortje

  01/07/2015

  Wauwza, 100.000! Dets a lot. Gefeliciteerd! Ik kan alleen de video nog steeds niet kijken, ik kan er niet tegen, hehe. En een dikke YAASS voor homobeleid in Murica! Ik ben ook dol op de Matte Me lipsticks :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Haha, thank you gurl! Dat is geen probleem, ik begrijp wat je bedoeld! ^^ I KNOW RIGHT! ME SO HAPPY!

   Reply
 • Ik had niet verwacht dat het homohuwelijk gelegaliseerd zou worden in het poepie-gelovige Amerika! Hele mooie momenten om dankbaar voor te zijn :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Zo hey, anders ik wel! Ik had nooit verwacht dat ik dat nog zou meemaken joh. Ik was echt ontdaan toen ik het hoorde, but in a good way!

   Reply

Geef een reactie