Vernieuwde Hairsprays van Andrélon!

“Als je haar maar goed zit!” Een van de meest voorkomende uitspraken als je ergens last van hebt of als je haar natuurlijk on fleek is. Dat moet lukken met de complete make-over van de Andrélon hairsprays! Niet alleen een nieuwe verpakking, maar ook het design, de geur en zelfs de formules zijn vernieuwd!

andrelon hairspray

andrelon hairspray

andrelon hairspray

Haarproducten reviewen is het moeilijkste wat ik vind, vooral vanwege de kleur in de onderste delen van mijn lange manen. Het is ontembaar, pluist weleens teveel, springt alle kanten op, is te dik, wilt niet meewerken en niet alle haarlakken kunnen hier aan tippen, kortom een goede proef voor de haarlakken van van Andrélon die komen in Schitterende Glans, Spectaculaire Slag, Fantastische Fixatie en Verrassende Volume.

andrelon hairspray glans

andrelon hairspray glans

Leuke sierlijke bussen met elk een ander kleurtje, om te beginnen bij de schitterende glans hairspray. Een schitterende glans, dat wilt iedereen! Vooral als je haar dof oogt, wat bij mij weleens gebeurt na het wassen van de coupe. Niet alleen krijg je een prachtige glans van de haarlak, maar ook verstevigt het de haarstijl die jij op dat moment draagt, maar houdt het soepel.

andrelon hairspray glans

andrelon hairspray fixatie

Mijn ervaring met de haarspray was fenomenaal. Ik gebruikte het gecombineerd met een andere haarlak voor meer stevigheid, aangezien deze een nummer 3 had van de de 5. Alleen ben ik verkocht aan de glans die ervan afkomt! Ideaal voor als je wilt shinen als een diamant, maar ook om krullen nog meer definitie te geven en de illusie te creëren dat je meer haar hebt, dan je werkelijk hebt!

andrelon hairspray volume

andrelon hairspray volume

Over naar de volume haarlak, hier keek ik het meest naar uit, omdat volume mijn ding is. Hoe meer haar, hoe beter! Hoe hoger, hoe mooier! Verrassende volume hairspray fixeert met een volume-effect vanaf de haaraanzet, zodat je haar een volle, luchtige uitstraling krijgt. De formule geeft ook een extra sterke hold!

andrelon hairspray volume

andrelon hairspray volume

andrelon hairspray fixatie

Volume creëren bij mijn hoofdhuid vind ik nog steeds moeilijk om te doen, omdat het binnen enkele minuten zijn kracht alweer was verloren. Ondanks dat masseer ik de haarlak nog meer op mijn hoofdhuid, maar geeft het weinig effect. Terwijl dat het tegenovergestelde is als ik het in mijn krullen gebruik of mijn staart. Houd mijn haar uit elkaar, spray door de lokken heen en je hebt een volle kop met haar waar je U tegen zegt! De haarlak houdt zich ook langer op zijn plek, aangezien deze een sterkere graad heeft, namelijk nummer 4.

andrelon hairspray slag

andrelon hairspray slag

De spectaculaire slag is de perfecte match als je voor een soepele slag wilt gaan. De lichtgewicht formule zorgt voor een sterke versteviging van je eigen natuurlijke slagen in het haar. Perfect als je van jezelf lichte krullen hebt, daarmee kun je deze gemakkelijk fixeren. Ook wordt aangeraden als je enkele delen wilt accentueren om daar op te sprayen en vervolgens je haar te kneden.

andrelon hairspray slag

andrelon hairspray slag

andrelon hairspray slag

Het is een fijne haarlak, vooral vanwege de luchtige touch, maar omdat mijn haar redelijk zwaar is, was het moeilijk vast te houden als het om uitgezakte krullen ging. Voor lichte haren is het wel geschikt of als je kleine dotjes wilt fixeren.

andrelon hairspray fixatie

andrelon hairspray fixatie

andrelon hairspray fixatie

De meestgebruikte haarlak is toch wel de fantastische fixatie haarspray met een krachtige ultra hold, namelijk de 5. Geschikt voor alle haartypen en stylingwensen, dankzij de formule zorgt het voor een ultra sterke fixatie en houdt het je haar tot 24 uur in model. Dat klopt, want avondjes stappen overleefde de haarlak prima! Zij adviseren ook om lok voor lok te fixeren voor nog meer longer lasting.

andrelon hairspray fixatie

andrelon hairspray fixatie

IMG_6165

Kleine dotjes, grove krullen, strakke krullen, vlechten, de golvende kroon met mijn haar, een staart, alles blijft op zijn plek zitten! Er zijn twee haarlakken die ik goed vond, namelijk die van Wella en die van CHI, een rode haarlakbus met een krachtige houvast, maar wauw.. deze komt ook in mijn top 3!

andrelon hairspray fixatie

Alle vier de haarlakken ruiken goddelijk, ze hebben een goede longer lasting, behouden inderdaad je haarstijl als je de juiste lak ervoor gebruikt én worden niet krokant. Daarnaast kan je alle lakken makkelijk uitkammen, zodat je opnieuw je haar kunt doen en vervolgens weer de boel kunt fixeren! Het enige minpuntje is dat Andrélon nog steeds op dieren test.

Naast alle haarlakken, heb je ook nog andere haarproducten o.a. een mousse, maar ook heeft de Fixatie collectie een reisverpakking van de haarlak, namelijk een mini fixatie haarlak! Geweldig voor onderweg! De haarlakken zijn 250ml en verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor verschillende prijzen, maximaal €4,19.

Gebruik jij haarproducten van Andrélon? En wat is jouw favoriet?


4 Comments

 • beautifulday4makeup

  02/07/2015

  Ik vind de verpakking volwassener geworden – heel leuk

  Reply
 • Kiss & Make-up

  02/07/2015

  Ik zou graag de formules eens bestuderen en vergelijken om te zien waar het verschil net in zit. Het concept van een speciale haarspray voor een specifiek resultaat is wel interessant.

  Reply
 • sherry

  02/07/2015

  Ik ben gek op Andrelon. Deze moet ik ook gaan kopen.

  Reply
 • Irma

  03/07/2015

  Niceee. Ik ben niet zo moeilijk met haarspray, zolang het mijn haar goed houdt en het niet crunchy wordt, ben ik tevreden!

  Reply

Geef een reactie