VIDEO: HOW TO BLAUWE PLEK/ZUIGZOEN WEGWERKEN!

Een te harde por in mijn arm of als je tegen een deurpost oploopt, de blauwe plekken springen als paddestoelen uit de grond! Kleine stipjes tot aan grote lelijke aandachttrekkers, waardoor je net mishandeld lijkt. Wakker worden met een enorm ei op mijn pols. Hoe dat kan? Joost mag het weten, maar wat ik wel weet, is hoe je blauwe plekken én zuigzoenen kan wegwerken met make-up!

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:
– Ben Nye Creme Highlight
– Ben Nye Colorless Face Powder
– Sleek Bare Skin Foundation Shell
– Bourjois Lipstick Rouge Sur Mesure 56
– BeautyBlender

Je hebt veel opties als het aankomt op het wegwerken van dit soort oneffenheden, maar ik wilde de goedkoopste manier aan jou laten zien. Iedereen heeft een rode lipstick in zijn/haar stash en anders kan je die makkelijk aanschaffen voor een euro bij de Etos of Action. Gebruik het niet voor het bedekken van mishandeling, maar zoek hulp. Lees dit artikel, zoek hulp en verlaat de relatie.

Werk jij weleens blauwe plekken of zuigzoenen weg? En heb jij nog tips?


Geef een reactie