Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks Prom Night & Redrum!

Met smart heb ik erop gewacht toen één van mijn favoriete make-up artiesten zijn make-up collectie ging uitbrengen. Vorig jaar werd in december de collectie gelanceerd en elke paar maanden verschijnen weer nieuwe spectaculaire kleuren, maar zelf wist ik twee exclusieve lipstick van de eerste drie te veroveren!

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree Star is niet alleen een verschijning met zijn make-up skills die beter zijn dan een gemiddelde vrouw, nagels waar je U tegen zegt met rotsen van diamanten erop, maar ook de kleurkeus is fenomenaal. Mijn hart sloeg een slag over bij het horen dat hij zijn eigen make-up collectie ging starten, namelijk de Velour Liquid Lipsticks!

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree star velour liquid lipstick

In december 2014 werden de lipsticks gepubliceerd, maar waren razendsnel uitverkocht en nog steeds. Zodra er een nieuwe kleur wordt getoond, dan is het binnen een dag weg. Drie kleuren werden gereleased, namelijk I’m Royalty, Prom Night en Redrum. De laatste twee voegde ik aan mijn mandje toe en drie weken later viel het pakketje in de bus!

Jeffree star velour liquid lipstick

jeffree star velour liquid lipsticks

Moderne verpakkingen met toffe kleuren, rood en roze? Het kan makkelijk! De Velour Liquid Lipsticks komen in plastic hulzen met een roze dop, inclusief applicator. Zilveren opdruk, met schattige sterretjes. Dankzij de transparante verpakking, kun je goed zien welke kleur je te pakken hebt!

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree star velour liquid lipstick

Vanwege de intensieve kleuren is het zo moeilijk om de pareltjes vast te leggen, vooral Prom Night. Prom Night is een knalkleur, fuchsia, maar meer roze en een tikje helderder met een blauwe ondertoon. Dankzij de zachte applicator kun je gemakkelijk de lipstick doseren. Wel wordt aangeraden om te schudden voor gebruik – nooit gedaan, was still amazing – de kleur aan te brengen en 60 seconden te laten drogen.

Schermafbeelding-2015-03-15-om-02.15.17

Het aanbrengen van de lipsticks is fantastisch! Beide glijden over je lippen alsof je met boter werkt, maar alsnog heb je er controle over. Meteen een volledige dekking, waarna de Velour Liquid Lipstick langzaamaan opdroogt, maar niet je lijnen verpest. De Jeffree Stars lipsticks zijn proefdiervrij én geschikt voor vegans!

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree star velour liquid lipstick

Jeffree star velour liquid lipstickRedrum aan de buitenkant.

Redrum is een lipstick met een bloedrode kleur, vandaar de naam Redrum (=murdeR.) Ook deze dekt volledig, droogt mat op, net zoals Prom Night. Ze hebben een velvet finish, alsof je lipstick naar het volgende level wordt getild. Helemaal met de longerlasting van zo’n 4 tot 6 uur, daarnaast overleeft het gemakkelijk een maaltijd, maar heb je de kans dat je alleen een beetje aan de binnenkant moet bijwerken.

Jeffree star velour liquid lipstick

Ook bevat Redrum een koele ondertoon, waardoor je tanden witter lijken en naar voren worden gehaald. Door Jeffree Star wordt aangeraden om van te voren te scrubben, zelf heb ik dit niet gedaan en werden velletjes niet benadrukt.. HURRAY! Ze bevatten geen geur, hooguit een subtiele, nauwelijks ruikende lipstickgeur.

Jeffree star velour liquid lipstickRedrum aan de binnenkant van mijn lippen.

Jeffree star velour liquid lipstickRedrum aan de buitenkant, Prom Night aan de binnenkant.

Het zijn mijn to go lipsticks, helemaal voor het uitgaan, omdat ze drankjes met gemak overleven, inclusief het nauwelijks bijwerken van de lipstick! Het valt op, het is aanwezig en de complimenten vlogen om mijn oren. Iedereen wilt weten welke kleur ik draag, vooral met Prom Night! Ze zijn goedkoop vergeleken met andere merken en de kwaliteit is gewoon mindblowing. Aanraders, zet ze op je wishlist en bekijk ook de andere kleuren, namelijk Abused, Jawbreaker en nog veel meer!

De Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star worden in zijn eigen webshop verkocht voor $18(= €16,22) De kleuren zijn regelmatig uitverkocht, volg hem op IG, hij houdt je daar op de hoogte of abonneer je op de nieuwsbrief!

Heb jij lipsticks van Jeffree Star? En welke staan er op jouw wishlist?


19 Comments

 • Joyce

  06/07/2015

  Wauw, ze lijken erg op mijn La Splash liquid lipsticks! Prachtige kleuren!

  Reply
 • Brenda

  06/07/2015

  Ja, deze zijn geweldig! Ik zou ze heel graag willen hebben (vooral I’m royalty), maar na de douane-aanslag die ik kreeg toen ik de coloured raine lippies kocht vind ik het eigenlijk niet meer de moeite waard om uit Amerika te bestellen. Tenzij je er heel veel bestelt, maar dat vindt mijn bankrekening niet zo leuk. Moest jij geen invoerkosten betalen?

  Reply
  • Floortje

   06/07/2015

   Wat ik doe om duanekosten te vermijden is de bestelling in meerdere delen te doen, als de verzendkosten niet heel hoog zijn. Als je er niet heel veel wilt bestellen kan dat veel schelen!

   Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Bij Jeffree Star had ik geen invoerkosten, gelukkig! Ik weet ook niet hoe dit werkt, hoe het in elkaar zit en hoe je het kan voorkomen, aangezien ik het ook regelmatig heb! Ik ga mij er eens in verdiepen!

   Reply
 • beautifulday4makeup

  06/07/2015

  Ik vind het erg leuk dat je voor mij onbekendere merken een kans geeft. Deze kende ik nog niet, maar ze zien er erg goed uit

  Reply
 • Kirsten

  06/07/2015

  Ik ken dit merk absoluut niet maar wat een kleuren, wauw to die for <3!

  Reply
 • Jasmine

  06/07/2015

  Deze zijn freaking geweldig!! De finish is pracht en de horror namen zijn goed gevonden en perfect bijpassend! En dan nog eens vegan, zeker bij rood is dit niet altijd het geval. Top!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  06/07/2015

  Muh-oooo-ooooi! Die matte finish is echt super, staat je super.

  Reply
 • maroussia

  06/07/2015

  Mijn jeffree star liquid lipstick list is nu al zo lang! Door trendmood1 op insta weet ik ook wanneer de nieuwe online zijn, alleen het enige wat mij tegen houd zijn de douane kosten. Dan ben jw volgens mij als snel over de 50 euro heb + lipstick :( x

  Reply
 • Floortje

  06/07/2015

  Deze zijn echt práchtig! Liquid lipsticks hebben zo een mooi mat effect, eigenlijk nog mooier dan een matte lipstick. Driewerf hoezee voor hun cruelty free status! En love de The Shining verwijzing bij Redrum, hij scoort daar zeker punten mee bij mij (de dingen waar ik op let, achja).

  Reply
 • Rachel

  06/07/2015

  echt heel intens en mooi cynth!

  Reply
 • COTShopaholic

  06/07/2015

  Waauw mooie kleuren, vind de combinatie van de twee die je hebt gemaakt super mooi staan!

  Reply
 • Jouvence

  06/07/2015

  wauw, prachtig.! ♥

  Reply
 • Mjay

  06/07/2015

  Oh wauw, hoe prachtig is dit!!

  Reply
 • Sabine

  06/07/2015

  Omfg deze zijn echt briljant! Gaan zeker op m’n wishlish, prachtige intense kleuren!!

  Reply
 • Britt

  07/07/2015

  Wow! Love them both.

  Reply
 • Andréa

  07/07/2015

  Jaaaaa deze vind ik zo mooi! I’m Royalty en Celebrity Skin zou ik echt heel graag willen hebben. Prom Night is ook echt een gave kleur, en Redrum ook (ach, welke niet eigenlijk..).
  x

  Reply
 • Kaylani

  25/07/2015

  Aaaah, zo mooi! Ik wil Unicorn Blood zo graag hebben! Alhoewel, ik wil ze bijna allemaal. Ik denk dat ik zijn oogschaduw afwacht en dan in een keer een flinke bestelling plaats :)

  Reply

Geef een reactie