GAY PRIDE MEETS CYNTHIA!

Twee weken terug was Amerika van God los, letterlijk en figuurlijk, want zij legaliseerde iets wat ze al jaren terug hadden moeten doen. Dan komt het gezegde: “Beter te laat, dan nooit.”  wel heel erg van pas. Sinds 2001 mag je in Nederlands met hetzelfde geslacht trouwen en sinds juni 2015 is het ook mogelijk om het ja-woord tegen jouw geliefde in Amerika te zeggen. GAY PRIDE MEETS CYNTHIA!

gay pride

Het is een pak van mijn hart dat iedereen gewoon nu als gelijke wordt behandeld in Amerika, want dat is het begin. Het begin dat iedereen wordt geaccepteerd over hoe men is en hopelijk is dit een voorbeeld naar andere landen! Vandaar dat ik het wilde vieren met een kunstzinnige look, dubbelzinnig en vooral met veel trots.

gay pride

gay pride

De opzet is vrij eenvoudig, want ik maakte een vrouwelijke make-up basis met de Max Factor Miracle Match Foundation in nummer 45, fixeerde dit met de Ben Nye Colorless Face Powder en maakte gebruik van de Essence I Love Stage Eyebase. Een lichte gezichtsuitdrukking met de INGLOT Freedom System Eyeshadow in 347, zodat ik met de Grimas schmink in donkerbruin er donkere borstels van kon maken. Extra mannelijk! Het mannelijke aspect staat trouwens voor de homoseksuelen en het vrouwelijke aspect voor de lesbiennes.

gay pride

gay pride

Met de W7 In the Mood Palette gaf ik mijn wenkbrauwbot wat glans, depte wat Milk van het NYX Jumbo Pencil over de oogleden, zodat First Love uit de Zoeva Naturally Yours Palette eroverheen kon knallen. Licht met Wink in de arcadeboog uit de W7 Palette, zodat ik de ooglook kon afronden met een klassieke volle winged eyeliner van de HEMA in de kleur zwart. Krulde mijn wimpers, voorzag de boel van een laagje Max Factor Velvet Mascara en plakte de nepwimpers van de Action op met DUO Lash Glue in de DarkTone.

gay pride

gay pride

Om de look meer vrolijkheid te geven, maakte ik gebruik van drie oogpotloden van Yves Rocher. Echte pareltjes, echte favorieten! Van de Ultra Color Crème oogpotloden gebruikte ik Voilet Iris aan de buitenste ooghoek, Rose Fuschia op het middelste gedeelte en Citron in de ooghoeken.

gay pride

Met een grove plastic spons en de facepaint van Grimas in donkerbruin depte ik de baard op mijn gezicht, voegde borsthaar aan de look zonder schaamte en nam mijn hals deels mee. Voor de regenboog vlag gebruikte ik de Watercolor Paint van Van Gogh, ideaal voor de druipers, maar ook het effect wat ik wilde creëren.

gay pride

Ik gebruikte allerlei kleuren, voornamelijk van licht naar donker en volgde de richtlijnen van de vlag die staat voor homoseksualiteit. Met water activeerde ik de watercolors, spetterde het op mijn gezicht en voegde de geweldige kleuren toe! Pas op met verschillende soorten verf die je gebruikt, lees de verpakking of het geschikt is voor je gezicht.

Jeffree star velour liquid lipstick

gay pride

Mijn haar voorzag ik van liters conditioner, zodat het een wet look kreeg en dat gaf de look nog meer power, nog meer kracht, want dat kunnen we nu wel gebruiken! Als laatst koos ik voor een felroze lipstick en wie heeft die beter dan Jeffree Star in zijn collectie, namelijk Prom Night! Het maakte de look compleet, nog meer kleur, nog meer betekenissen, nog meer trots! Wat amazing dat je nu ook in de USA kunt trouwen, hopen op nog meer succesvolle veroveringen en het legaliseren van het homohuwelijk!

Heb jij een gay pride look gemaakt? Zo ja, post die hier beneden!


9 Comments

 • Conchita Wurst?!
  Ook dit heb je weer heel gaaf gedaan! Heel mooi dat je dit gedaan hebt omdat in Amerika nu iedereen gelijk behandeld wordt :)

  Reply
 • Wat awesome gedaan dit! Geweldige look, de boodschap spat van het scherm! Ik ben zelf ook echt zo blij dat het homohuwelijk in Amerika nu legaal is, een grote stap in de goede richting. Hopelijk volgen er snel meerdere landen!

  Reply
  • CynthiaKoning

   20/08/2015

   Dankjewel dame! Ik hoop het ook! Het is een verdomd goed voorbeeld voor de rest van de landen. :)

   Reply
 • Ana De- Jesus

  11/07/2015

  Your blog is gorgeous , I love all your makeup looks you are so creative. I love the rainbow splash of colour that supports gay pride it is wonderful that you showing it in a positive light x

  Reply
 • engelina

  11/07/2015

  Wow wat een prachtige en goed doordachte look. Het straalt inderdaad power uit.

  Reply
 • Irma

  13/07/2015

  Zo gaaf deze look!
  Heel tof dat je aandacht aan dit onderwerp besteedt!

  Reply

Geef een reactie