FOTD: SICK MINDED BASTARD.

In een paar FOTD’s terug vermeldde ik al mijn bizarre gedachten. Het denken wat non-stop doorgaat, geïnspireerd raken door de vreemdste dingen, maar vandaag onthul ik één van de rare items die ik doe. Tijdens mijn zoektochten naar medische dingen kom ik aardig wat tegen waardoor ik geïnspireerd raakt o.a. de hersenscans!

FOTD sick minded bastard

FOTD sick minded bastard

FOTD sick minded bastard

FACE:
Max Factor Miracle Match Foundation 45
Ben Nye Crem Highlight Ultralite
Ben Nye Colorless Face Powder
NYX Blush Taupe
NYX Blush Spice
MakeUpStore Eyedust Angel

FOTD sick minded bastard

FOTD sick minded bastard


EYES:
Sleek iDivine Ultra Matte Palette
Sleek iDivine Primer Palette
Sleek iDivine Snapshots Palette
120 Palette
INGLOT Freedom System Eyeshadow 346 (=brows!)
INGLOT Freedom System Eyeshadow 59
INGLOT Freedom System AMC Eyeshadow 60

FOTD sick minded bastard

FOTD sick minded bastard
W7 In The Mood Palette (=brows!)
Make Up Store Eyedust Angel
Scaredy Cat Pigment Foo Foo
HEMA Eyeliner Black
Max Factor Velvet Volume Mascara
Yves Rocher Ultra Color Crème Oogpotlood Citron
Wimperkrultang
DUO Lash Glue
Lucky Flower Nepwimpers

FOTD sick minded bastard

FOTD sick minded bastard

LIPS:

Make-up Studio Lipliner (=naam eraf gesleten)
MakeUpStore Eyedust Angel

Het is bizar om te zien dat het gewoon op het internet staat – wel met toestemming neem ik aan! – maar de kleurrijke plaatjes zijn waanzinnig om te zien. Van neongroen tot aan fuchsia met geel, paars, rood en nog veel meer regenboogkleuren. Naast al het gore wat ik spot, zie je ook kleurrijke items, waaronder de scans. Het doet mij ook denken aan The Joker, vanwege de kleurencombinatie, waardoor ik nog meer liefde voel voor groen met paars! Paars = Saints Row. Saints is love. Saints is life.

Word jij weleens geïnspireerd door vreemde dingen?

13 thoughts on “FOTD: SICK MINDED BASTARD.

  1. Hersenscans?! Say what now? Ik wist niet dat die zo kleurrijk waren (ik durf het niet op te zoeken want ik ben erg laagdrempelig als het op gore aankomt, hehe). Zo pretty! Groen en paars, nooit aan gedacht. Op een dappere dag zal ik deze look graag willen namaken! :D

  2. Tof dat je je denkgedachte deelt, ik kn door de kleinste dingen geïnspireerd raken maar zelf doe ik niks met beauty dus zou het niet kunnen omzetten in een ooglook. Deze vind ik door het vele groen overigens heel erg tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *