Last week, I was thankful for.. #59

Het was opnieuw een drukke week, zo druk dat ik niet eens een dag uit mijn leven kon filmen, terwijl ik zo’n toffe dag op de planning had staan! Binnenkort plan ik weer zo’n dagje, waardoor ik het dan hopelijk kan vastleggen. Daardoor liep ik enkele dingen op mijn lijstje mis, vergat veel, maar gelukkig kon ik mij nog een aantal dingen herinneren waar ik dankbaar voor was, namelijk..

“Surround yourself with people who get it.”

Amazing comments op het Engelse kanaal het leuke contact met bezoekers – goddelijke én zelfgemaakte pasta penne – gesprekken op FB met bezoekers – Family Guy marathon met Naab – BB – regelmatig hardlopen – neon oranje nagels – mijn nieuwe hooikoorts ritueel – het maken van kleurrijke looks – Naab die vakantie heeft – nieuwe palette van W7 In The Mood – Packers komen waarschijnlijk in 2016 naar de UK! – koken met Naab – uitslapen – in de SFX – Yves Rocher serum – nieuwe SFX-dingen uitproberen – softijs – avondje uit – nieuwe ASMR video’s – Goldiestarling liked + comment op mijn IG foto! – schoonmaakdrift – schrijven – 1500+ subscribers op QUEENKINGSFX! – meerdere keren uitgaan –  200k+ views op de Engelse video! – Sons of Anarchy – veel inspiratie voor Halloween + kerstmis.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Irma

  21/07/2015

  Aaaah, niets zo leuk als met je grote zus koken!
  En nu al bezig voor het eind van 2015? Goed bezig gurl!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   We moeten wel, mijn hoofd stroomt over met ideeën! So true, ik heb het naar mijn zin gehad, vooral het opeten was tof. :”)

   Reply

Geef een reactie