SUICIDE SQUAD “THE JOKER” JARED LETO MEETS CYNTHIA!

Heath Ledger was één van de sterspelers, want zijn acteurskills lagen hoger dan ooit! Niemand, maar dan ook niemand kan of misschien kon zijn plek vervangen als the Joker! De leadzanger van 30 Seconds To Mars had lak aan de meningen van anderen, want in Suicide Squad die pas volgend jaar te zien is in augustus, speelt hij de rol van de zieke joker! Jared Leto Meets Cynthia, in zijn joker-versie!

suicide squad the joker jared leto

Klik hier als je de trailer niet kunt bekijken.

Bij YouTube zag ik wel de reclame voorbij komen, maar het drong nog niet door, totdat de trailer uitkwam. Het einde is spectaculair, zo tof, dat ik zijn look meteen na moest maken! De Jared Leto-joker is een tikkeltje viezer qua doen en laten, maar egaler qua schmink. Vandaar dat ik het rustig hield met de facepaint van Grimas in het wit op een waterbasis. Met lichte stroken maakte ik het gezicht wat pips.

suicide squad the joker jared leto

Natuurlijk moest ik eerst de wenkbrauwen op de achtergrond werken, want zijn ogen vallen meer naar binnen + zijn wenkbrauwen zijn met de noorderzon verdwenen. Met behulp van de Mehron Spirit Gum werkte ik deze weg, plakte enkele tissues gedrenkt in liquid latex van hetzelfde merk eroverheen, zodat het wenkbrauwbot + het bot van mijn voorhoofd meer uitstak en diepte gaf aan de ogen.

suicide squad the joker jared leto
suicide squad the joker jared leto

De witte schmink op het gezicht maakte ik wat goorder met de zwarte facepaint van Stargazer. Tijdens het aanbrengen van beide kleuren fronste ik het gezicht, zodat het er ruiger uit kwam te zien. Ook nam ik mijn bovenlichaam mee met de facepaint, inclusief mijn handen. Zijn lippen zitten redelijk op hun plek, zelf gebruikte ik voor de rode kleur, mijn favoriete lipstick van de Hema, de longer lasting in 05.

suicide squad the joker jared leto

suicide squad the joker jared leto

Met de W7 In The City Palette vulde ik mijn ogen in, legde nog meer nadruk op de diepte en koos voor de drie donkere tinten, accentueerde niet alleen mijn neus nog meer, maar ook de grote wallen. Voor mijn jukbeenderen gebruikte ik exact dezelfde kleuren, maar koos wel voor de extreme contouring, aangezien het gezicht van Jared Leto vrij smal is.

suicide squad the joker jared leto

De details zijn vrij lastig, want met de “J” onder zijn oog, de tattoo’s op het lichaam, maar ook de strepen in het gezicht, rondom de ogen en het woord “Damaged” op zijn voorhoofd en de zilveren tanden tel je al aardig wat kleine dingetjes. Zo draagt hij ringen aan de ene hand en de andere kant een paarse handschoen. Alle details tekende ik erop met de zwarte schmink en een flinterdun kwastje van BornPrettyStore.

suicide squad the joker jared leto

Groen kort haar, dat voelde ik niet zo, maar lange vieze vettige slierten die langs het gezicht hangen met neongroene haarwortels? HELL YEASH! Het groene haarverf busje is verkrijgbaar bij de fopwinkel, maar de wetlook creëerde ik met de Aussie Mirakel Recharge Frizz Remedy Leave-In Conditioner. Zijn psycho uitdrukking maakt de look compleet, de te brede glimlach die trouwens ook op zijn onderarm staat, maar ook de stem. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en ik ga zeker naar Suicide Squad in 2016!

Bekijk hier de Engelse tutorial!

Wat vind jij van zijn verschijning? En welke joker is jouw favoriet?


7 Comments

 • Sabine

  25/07/2015

  Nice! Goed gedaan! Grote 30 sec fan en ja een grote Leto fan, ik denk wel dat hij The Joker heel strak neer gaat zetten, helaas moeten we alleen nog even wachten tot volgend jaar meh.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  25/07/2015

  Waauw, you did one hell of a job, girl! Echt indrukwekkend hoe jij die looks elke keer zo flawlessly kan namaken.

  Also: Jared, woooooo!

  Reply
 • Heel erg gaaf gedaan! :D Jared Leto vind ik normaal gesproken wel een hunk, maar hier loop ik razend snel aan hem voorbij haha

  Reply
 • Manon

  25/07/2015

  Wauw zo gaaf gedaan dit

  Reply
 • Wauw, dit is echt de meest freaky look die je gemaakt heb! Ik moest 2 keer kijken om je nog een beetje te herkennen. Zo knap gedaan dit!

  Reply

Geef een reactie