VIDEO: CREATIEF MET MAKE-UP!

Met make-up experimenteren leer je nieuwe technieken kennen, maar ontdek je je eigen gezicht. Nieuwe lijnen die je nooit zag, maar ook nieuwe make-up looks of hoe je juist een product moet gebruiken. Toen ik mijn blog nog niet had deed ik dit ook regelmatig, bleef dat doen met de bruine smokey eyes – dat was een daredevil look toentertijd – en nu zijn dit de oh-jeetje-cyn-looks. Vandaag is het tijd om wat nieuws uit te proberen, laten we creatief zijn met make-up!

makeup artistiek

Klik hier als je de make-up tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:
Max Factor Miracle Match Foundation 45
Ben Nye Colorless Face Powder
GOSH 9 Shades Palette
GOSH Pigment Apple Jam
GOSH XTREME Liquid Gel Eyeliner Turquoise

Yves Rocher Ultra Crème Color oogpotlood

makeup artistiek gosh
BornPrettyStore diamantjes
DUO Lash Glue
NYX Jumbo Pencil Milk
Sleek iDivine Ultra Matte Palette
Yves Rocher Color Crème Oogpotlood Citron
Yves Rocher Color Crème Oogpotlood Capucine
Yves Rocher Color Crème Oogpotlood Blue Agave
Wimperkrultang

Yves Rocher Ultra Crème Color oogpotlood

Ik vind het zo tof om te zien hoe ik ben gegroeid in die vier jaar, want de bruine smokey eyes met de sprekende wenkbrauwen waren echt heftig! Toen ontwikkelde zich ook meteen mijn wenkbrauwroutine, want die kleurde ik regelmatig zo dik in, wat later minder werd en nu heb ik hoe ik ze wil hebben! Het werkt, je leert nieuwe stappen in jouw make-up proces!

Heb jij weleens van die make-up sessies?


Geef een reactie