INSTAGRAM: LOOKS, SFX, RECAPS EN AFSCHEID NEMEN VAN BUDD!

Mijn IG-overzicht is veranderd van een saai ogend leventje waar je hooguit eens in de zoveel tijd een update van meekreeg tot aan een kleurrijke make-up zee met looks, swatches en nog meer looks! Van de gaafste SFX – al zeg ik het zelf, #noshame – tot aan de eenvoudige make-up looks, inclusief een video. Bijna dagelijks upload ik een foto, waardoor ook de artikelen iets veranderen, maar ik zal je niet teleurstellen!

INSTAGRAM CYNTHIA KONING

Nu ik vaker in de SFX make-up zit, veranderen ook mijn looks, want niet alleen blijf ik bij de bloed-grime – ondanks dat, dat écht mijn ding is! – spot je ook nieuwe dingen met facepaint,. De rode pruik werd aangeschaft voor een look die nog steeds gemaakt moet worden, maar het is onderweg. Ondertussen ging ik de pruik even ‘passen’ en kijken of het wat was, love the red hair tho. 

INSTAGRAM CYNTHIA KONING

Dit is mijn to-go-look van dit moment, gewoon een simpele ooglook met een winged eyeliner, nepwimpers and a shitload of highlighter op het wenkbrauwbot, in de ooghoeken en op mijn bovenlip, neus en jukbeenderen. Fris die bende op als je het nodig hebt met wat glans! Men vond de foto zeer interessant en noemde het zelfs “intens.” Niet wetend dat ik gewoon met mijn beker limonade in de hand sta.. eh.

INSTAGRAM CYNTHIA KONING

Het begon na drie weken uitstel alsnog, namelijk de #48UURLIVE! Samen gingen wij van start om acht uur in de avond, nog fris en fruitig met een goede gemoedsstand. Met mijn console in de aanslag was ik er pas echt klaar voor! Lipstick on fleek.

INSTAGRAM CYNTHIA KONING

Dag nummer twee van de challenge met een verse dip dye, een kleurrijke eyeliner en een complete FOTD van de look hier!

INSTAGRAM CYNTHIA KONING

Oef, de aftermath van de #48UURLIVE. HA JOKE! Het was wel een tof grapje, want met mijn SFX-producten kon ik weer lekker losgaan voor de verslagen, oververmoeide gamerslook. Wist je dat er echt mensen zijn overleden aan game marathons? Yikes! Check de look hier!

INSTAGRAM CYNTHIA KONING

Dag drie kon niet wegblijven, want ook deze moest een eigen look hebben! Dat was een main goal van afgelopen jaar, elke dag een nieuwe look, een totaal andere hairdo. Voorheen hield ik hetzelfde of looks die je al had gezien, maar geen één look lijkt op de ander én ook deze kan je hier bekijken voor de volledige productenlijst!

instagram cynthiakoning

De laatste paar maanden probeer ik mijn make-up gebied uit te breiden door wat extremere looks te maken. Hierdoor leer je niet alleen enorm veel, je varieert met kleuren, wat gewaarde combinaties tot aan de vreemdste dingen die ineens iets alledaags worden. De artistieke make-uplook viel goed in de smaak, niet alleen bij jullie, maar ook bij mij!

instagram cynthiakoning

Pure horror op je beeldscherm en misschien wel in de kamer waar jij je op dit moment bevindt, want de Charlie Charlie Challenge liet menig man schrikken. Zou het echt waar zijn? Weet je niet wat de challenge is? Check dan deze video!

instagram cynthiakoning

Oud en vertrouwd met de innercorners wings, de hangers in mijn oorbellen en de rode lipstick die is aangebracht in een ombre effect, dankzij de donkerbruin in de mondhoeken. Veel highlighter, een beetje kleur en nog steeds veel class. Ah, ik kan geen genoeg krijgen van de pin up look!

instagram cynthiakoning

Het Engelse kanaal staat voor mijn SFX-kant, waar de half-faced sugarskull werd geboren. DIE KLEUREN. TOO. FREAKING. DIE. FOAH! Check hier het artikel voor alle producten of meer kiekjes van de look!

instagram cynthiakoning

Het is inmiddels zes weken geleden, maar nog steeds is het gemis groot. Als ik thuiskom, no Budd. Als je iets laat vallen op de grond of in de tuin, maar ook om even een wandelingetje mee te maken. Ze overleed eind mei aan leverfalen. Deze foto maakte ik van haar en mij net na de #48UURLIVE.

instagram cynthiakoning

Een avondje uit met mijn broeders, daarvoor gaan we in de make-up! Matchen met mijn shirt, dankzij de Wet N Wild Sugar Fairy Plum lipstick. Hun lipsticks zijn fenomenaal, heel de avond zat het op zijn plek, zonder smudgen en alleen lichtelijk vervaagd aan de binnenkant!

instagram cynthiakoning

Facepaint is niet zo mijn ding, daarmee moet ik nog oefenen, vandaar dat ik hier en daar in de gezichtsschmink stap. De enge clown was een tweede deel van mijn phobia series op het Engelse kanaal. Die neus, zo tof! Die mond, zo meh. Still love it tho! 

instagram cynthiakoning

De laatste tijd pak ik steeds vaker de felle oogschaduws erbij, maar mix ik het wel weer met bruintinten die je voorbij ziet komen. Mijn blog was veranderd naar lifestyle, terwijl ik een beautyblog ben? Wat? Juist! Vandaar dat er weer zo’n overload is aan make-up looks, reviews en nog meer looks! Summer Breeze was volgens mij de aftrap.

instagram cynthiakoning

“The world is full of terrible things, things we people don’t deserve. That’s why I use so much bright colors, to make not only my world brighter, but maybe yours too.” – Cynthia Koning.

Op dit moment is het nog steeds een gevecht met de politie, de raarste doodsoorzaken schuiven voorbij, maar ook worden moorden gewoon in de doofpot gestopt. Zo volg ik al een tijdje de moordzaak van Kendrick Johnson – pas op, als je het opzoekt, vind je schokkende foto’s! – wat ook van geen kanten klopt. Al die vreemde dingen in de wereld, dierenleed, kinderen die worden afgedankt alsof het een oude tas is, schandalig! Daarvoor stond de quote bij de foto, omdat de wereld een plek van verderf is, maar we kunnen het ook heel mooi maken. Volg mij op Instagram @CynthiaKoning en blijf up-to-date van de looks en meer!

Heb jij Instagram? Wat voor foto’s post jij graag en wat is jouw naam?


12 Comments

 • Kiss & Make-up

  27/07/2015

  Ik weet niet hoe ik er kan voor zorgen dat dit niet mega creepy klinkt, maar ik was vorige nacht aan je aan het denken (in a totally normal non-weirdo way of course) en aan hoe jij echt in Hollywood thuishoort en echt een grote special FX naam zou kunnen worden met jou skills. Als ik dit hier allemaal zo op een rijtje zie dan wordt dan alleen maar bevestigt!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   .. je denkt aan mij in de nacht? Damn, ik hunt jou echt. :( Wauw Melis, dat vind ik echt heel lief van je, beetje speechless. goddamn.. SO SWEET! Het lijkt mij trouwens wel tof om het groter aan te gaan pakken, vooral met het Engelse kanaal, omdat dat echt op SFX is gericht. Ik moet ook eerlijk zijn dat SFX ook écht mijn ding is. BUT STILL. SO SWEET GURL SO SWEET! Dankjewel! <3

   Reply
 • beautifulday4makeup

  27/07/2015

  Ik ben echt altijd onder de indruk van de looks die je maakt (zowel SFx als non SFx)

  Reply
 • k

  27/07/2015

  Wauw, prachtige looks! En wat ben je goed met latex etc.

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Dankjewel! Het is een klus, oefening baart kunst, veel rotzooi, but I love it!

   Reply
 • Jasmine

  27/07/2015

  Toned down signature look nu, maar zeer classy! Sugar Plum Fairy is gaaf, lekker fel en Oeh die cracked lips – die wil ik liever nooit meemaken. Budd, sterkte Cynthia, huisdieren verliezen is niet leuk.

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Oh, die gescheurde lippen, dat is inderdaad geen pleziertje. Dankjewel! :)

   Reply
 • Irma

  27/07/2015

  Wat ben je toch altijd lekker divers met je looks!
  Heerlijk dat iedere keer als ik op je blog kijk, er gewoon weer iets vernieuwends en creatiefs te vinden is! Keep up the good work!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Wauw, wat een groot compliment! Dat doet mij goed, vooral omdat het nog weleens een tikkeltje gewaagd is om zoiets te publiceren.. te maken.. te dragen, haha! Dankjewel! <3

   Reply
 • Andréa

  14/08/2015

  Je bent echt goed in SFX! Je looks worden echt steeds beter. En ik ben nu aan het lezen over de Kendrick Johnson case, dat soort dingen vind ik altijd zo interessant. Vorig jaar was ik helemaal into de Elisa Lam case ;)
  x

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Ah, thank you hun! Ik las toevallig je comment toen ik net uit de deur verdween om te gaan stappen, you made me smile! Ja, ik ben bekend met haar case, die is trouwens ook vreemd joh! Daar heb ik mij ook nog een tijdje overheen gebogen om te kijken wat er aan de hand was. De media bemoeide zich er niet echt mee, vervolgens weer wel, familie die niet op de voorgrond trad en dingen die mistte, echt apart, maar zo interessant. Ging haar video niet nog een tijdje viral over Facebook? Ik volg veel van die creepypasta channels op YouTube en zij posten regelmatig updates of bepaalde zaken. Bedankt voor je lieve complimenten! <3

   Reply

Geef een reactie