DUPE ALERT: GOTTA GLOW, INGLOT EN KIM K.?!

Kim Kardashian zette de trend om met gouden jukbeenderen door het leven te gaan, want Nars Albatross, de beruchte highlighter, verscheen regelmatig in haar make-up looks. Ondanks dat het al een periode geleden is, is het nog steeds moeilijk om de highlighter op de kop te tikken. Vandaar dat de andere merken ook ermee aan de haal gingen, waaronder ELF, maar ik spotte ook een dupe bij INGLOT! Hebben we een dupe-alert, maar een part two?!

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

Anderhalf jaar geleden viel het mij op dat Sam, mijn zus, ineens dezelfde highlighter droeg, ik begon haar te verdenken van highlight-diefstal, totdat ik haar highlighter van Nars voorbij zag komen. Dit keer liet ik Albatros voor wat het was, maar ging Gotta Glow van ELF in de match-sessie met mijn andere glanzende pareltjes, namelijk de Kardashian Beauty Palette in Kim’s Kardazzle en een oogschaduw van INGLOT.

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

We beginnen met de goedkoopste highlighter van €4 en dat is namelijk de blush van ELF, genaamd Gotta Glow aan de rechterkant. Het is een klein vierkant doosje, lijkt exact op die van NARS. De verpakking is alleen een tikkeltje goedkoper om te zien, maar alsnog heeft het een klassiek uiterlijk. Een compacte poeder met een bleke kleur, die je ook terugziet in de swatch. Het is vrij licht vergeleken met de anderen, maar als je deze op je gezicht hebt, knalt het in zijn eentje!

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

De INGLOT oogschaduw 30 is de middelste qua prijsklasse, want de oogschaduw zelf is €7,00, zonder de palette erbij. Hij ligt vrij dicht tegen de derde kleur aan, een tikkeltje meer oranje en richtig de perzik kant op. De oogschaduw komt een stuk gladder over dan Gotta Glow, die is meer poederiger, vergeleken met de oogschaduw, misschien komt het daardoor? Deze is wel eenvoudig op te bouwen!

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30

De derde highlighter is van Kim Kardashian zelf, want dankzij de dame kwam de glanzende hype helemaal in. Uit de Kardashian Beauty Palette in Kim’s Kardazzle bevindt zich een gouden highlighter, zou dit de ultieme match zijn met de anderen? Zou er eentje overeen komen?

Aan de productfoto’s te zien lijkt het een kopie van de INGLOT ogoschaduw, vooral hoe ze hetzelfde afbrokkelen qua product. Daarnaast liggen de kleuren superdicht op elkaar, want die van Kim is een stuk geler, maar de glanzende finish is wel hetzelfde. Goud! Kan je het een dupe noemen?

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30ELF Blush Gotta Glow.

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30Kardashian Beauty Palette Kim’s Kardazzle.

dupe alert kardashian beauty palette kim's kardazzle gotta glow elf inglot eyeshadow 30INGLOT dupe 30.

Nee, het is geen officiële dupe, maar in bepaalde hoeken en foto’s lijken ze op elkaar. Alleen de kleur verschilt een beetje, de finish is wel hetzelfde! Het is een goedkope vervanger van de Kardashian highlighter + makkelijker te verkrijgen, want INGLOT wordt nog steeds in Nederland verkocht! Kortom, het is een redelijke match!

Heb jij een dupe van Albatros of Kim K. haar highlighter?


4 Comments

 • Mariëlle

  28/07/2015

  Hele leuke vergelijking! Ik ben super blij met ELF gotta glow, maar de echte echte lijkt me ook wel héél mooi!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  28/07/2015

  Wauw, Die highlighters zijn wel erg mooi op je foto’s te zien en dat is niet altijd makkelijk

  Reply
 • Rachel

  28/07/2015

  Prachtige glow en vergelijking meid! liefs

  Reply
 • Irma

  28/07/2015

  Ik heb die van ELF ook!
  Heel mooie highlighter, maar op de foto vind ik die van Inglot wel nog wat mooier shinen!

  Reply

Geef een reactie