Last week, I was thankful for.. #60

Het is een tijd geleden dat ik gewoon een hele week voor de middag uit mijn bed was, want de Koning sliep graag uit, na het bloggende nachtwerk! Met enorme to do lijsten, leuke activiteiten en nachtelijke sessies met mijn broeders, was ik ook deze wee weer dankbaar voor..

“A negative mind will never give you a positive life.”

Watermeloen – de maandag beginnen met een goede rensessie – cheesecake – ideeën opdoen voor kerstmis – uitgaan – hardlopen – Melissa & Joey – Mom’s overheerlijke lasagne – Furious World Tourgastblogger bij Nagelfabriek – het opnemen van de #dumpdepenisvis video – tie dye – het zonnetje – vroeg opstaan – nieuw hardloop doel – de reacties op mijn gastblogartikel – avondjes uit – het ID TV-zender – taco’s – Bad Blood van Taylor Swift en Kendrick Lamar – uitproberen van DIY’s – goede hardloopsessie – Mom helpen in de tuin – BBQ – het perfecte uitgaansweer – ASMR – buikpijn van het lachen – Yves Rocher’s oogpotloden – het maken van unieke ooglooks – Rookie Blue – Dylan Gardner – amaretto – over de 500.000 views heen op het Engelse kanaal – de stormachtige dag – jodenkoeken – ideeën opdoen voor Halloween – 1800+ subscribers op QUEENKINGSFX – hardlopen in de regen – Inside Homicide – 2000 abonnees op het Nederlandse kanaal!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Madeleine

  30/07/2015

  Mooi lijstje meid :) Waar ik afgelopen week dankbaar voor was? Heerlijk vers fruit dat ik in mijn mond stopte…

  Reply
 • Floortje

  30/07/2015

  Zozozo, wat een lijst. Ik heb de hele week offline geleefd dus heb van de helft geen idee waar het over gaat :’) Tijd om interwebz in te halen! Desalniettemin gefeliciteerd met je successen! :) Deze week was is dankbaar voor de mogelijkheid om te kunnen reizen, ik heb 4 steden in 10 dagen gezien!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Dankjewel dame! Oh, dat wil ik ook een keer doen, gewoon een dagje of misschien wel een tijdje unpluggen en kijken hoe je dan leeft. Tegenwoordig ben ik addicted en bijna altijd online, offline is sinds kort een luxe geworden. Oh WAUW! That’s amazing dame, 4 steden.. WAUW! Naar welke steden ben je geweest?

   Reply
 • Irma

  30/07/2015

  Aaah, buikpijn van het lachen. Heerlijk!
  Ik heb deze week heel mijn kamer uitgemest en opnieuw ingericht. Daar ben ik wel dankbaar voor!

  Reply

Geef een reactie