Ariana Grande Meets Cynthia!

Het werd een paar weken geleden te heet onder haar voeten, na haar donutschandaal in Amerika. Niet alleen likte zij aan de voedingsmiddelen, maar ook verscheen er een opmerking van haar dat ze het land haatte, waarin zij bekend werd, inclusief de inwoners. Dankzij haar grote fanbase, de Arianators, werd het de dame snel vergeven, natuurlijk heb ik het over, Ariana Grande Meets Cynthia!

ariana grande

Zelf moet ik eerlijk toegeven dat ik nooit gecharmeerd was door haar muziek, behalve het nummer met Iggy die ook al snel mijn favoriete playlist verliet, totdat ik “Love Me Harder” van haar hoorde samen met The Weeknd. Niet alleen hij is fantastisch, maar het nummer samen is perfect! Niet alleen is het nummer amazing, maar spotte ik ook de schitterende make-up look bij Ariana!

ariana grande

ariana grande

Het is een vrij rustige look, simpel en eenvoudig, maar met een killer lipkleur die mij altijd inpakt! Omdat we de lipstick gaan gebruiken, moet de rest van het gezicht flawless zijn en daarvoor gebruikte ik de Max Factor Miracle Match Foundation in 45, inclusief de Illuskin concealer van Oriflame, uit the One collectie. Kloppend met mijn vinger en beautyblender fixeerde ik mijn gezicht volledig met de Ben Nye Neutral Set Colorless Face Powder.

ariana grande
ariana grande

Mijn oogleden voorzag ik van de Essence I Love Stage Eyebase, zodat ik mijn wenkbrauwen kon invullen met de INGLOT Freedom System Eyeshadow in nummer 347 met wat W7 In The Mood Palette en daaruit de taupe tint. First Love op het wenkbrauwbot en Pure op het ooglid, natuurlijk afkomstig uit de prachtige Zoeva Naturally Yours Palette. Terug naar de budgettopper van W7, In The Mood Palette, daaruit weer de donkerbruine kleur gemengd met wat taupe voor meer definitie voor in de crease.

ariana grande

ariana grande

Na al die jaren heb ik nog steeds geen bruine eyeliner in mijn stash zitten, hoe vreemd is dat? Ondanks dat ik het al meerdere keren nodig heb, heb ik mij tot nu toe eruit kunnen redden, ook ditmaal ging dat uitstekend! Met de Yves Rocher Ultra Color Crème potloden maakte ik een strakke winged eyeliner in de kleur Brun Éncore en gebruikte wat donkerbruin om de liner matter te maken.  Mijn wimpers krulde ik, zodat ik een laagje van de Max Factor Velvet Volume Mascara kon aanbrengen, inclusief de nepwimpers van MAX&MORE met de DUO Lash Glue in de Dark-Tone.

ariana grande

ariana grande

Het is In The Flesh van Wet N Wild die de lippen zo fantastisch eruit laat zien. Ik ben er verliefd op! De semi-matte lipstick is de ene keer heel glanzend en glossy, maar de andere keer weer vrij mat. Om er zeker van te zijn dat het mat blijft, depte ik een klein laagje van de Ben Nye poeder over de lippen, hierdoor creëer je een matte finish.

ariana grande

De foundation is vrij warm, maar om mijn gezicht nog meer te verwarmen met producten, gebruikte ik de NYX Blush in Spice op de appels van mijn wangen met daaronder Taupe voor de fijne contouring. Om het shapen wat power te geven, maakte ik ook gebruik van de Face Contour Kit van Sleek en als klap op de vuurpijl, de highlighter uit de kit op mijn jukbeenderen!

ariana grande

Alles valt in elkaar, de make-up look is semi-mat, zelf voegde ik nog wat highlighter eraan toe. Mijn haar ging omhoog met een klein staartje bovenop en de plukken langs het gezicht. Het is een dagelijkse look die gecombineerd kan worden met de gekste kleuren lipstick, ik denk dat ik verliefd ben!

Wat vind jij van haar make-up looks? En het nummer?


12 Comments

 • Natascha

  01/08/2015

  Wat een super mooie look heb je weer gecreëerd. Heel classy en ladylike! Dit is hoe ik mijn make-up ook het liefst draag, en die lipstick kleur? Die wil ik nu ook haha

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Dankjewel dame! Weet je dat dit één van de lipsticks is die iedereen opvalt? Veel bezoekers en ook mensen uit de omgeving hebben deze inmiddels aangeschaft of op de wishlist gezet. :’) Het is ook echt een plaatje!

   Reply
 • Kiss & Make-up

  01/08/2015

  Nailed it! Echt waar, dit is spot on, girl, well done!

  Reply
 • Renate

  01/08/2015

  Wauw <3 Ik heb sowieso al een aantal keer de look van Ariana gezien die ik prachtig vind, maar je hebt het zeker heel mooi na gemaakt! Het staat je ook heel mooi en ik vind vooral de lipstick zo pretty!

  Reply
 • Prachtige look! Maar dat kan ook niet anders, that’s always the case!

  Reply
 • Floortje

  01/08/2015

  Maareh, in welk universum geven potloden zo een strakke wing?! Hoe dan! Damn girl, die skills, I want them. Tip: Kiko’s Mixing Solution + losse bruine oogschaduw (of elke kleur) maakt alles direct tot eyeliner! Mooie look, heel erg Ariana. En die lipkleur is echt gemaakt voor jou!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Ik had een brush daarvoor gebruikt, anders was het mij nooit gelukt, haha! Dankjewel Floor, dankjewel! <3

   Reply
 • Irma

  02/08/2015

  Staat je gooorgeous!
  Ben zelf niet zo’n fan van Ariana, maar haar make-up ziet er wel altijd mooi uit!

  Reply
 • Jasmine

  02/08/2015

  De crease zit er perfect op! Jah dat was me wel even de oproer in Amerika erover, maar het gaat gewoon om de muziek voor mij hoor (wat ze doen in hun vrije tijd zijn hun zaken). Heh, goed lied en jij een mooie make-up look!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Haha, je hebt gelijk! Het zijn ook maar mensen en inderdaad, een fierce look voor ons! Thank you! :D

   Reply

Geef een reactie