AWESOME IPHONE CASE VAN CASEAPP! (+KORTINGSCODE!)

Het liefst restyle ik alles naar mijn eigen smaak, laat ik alles maken voor mijn elektronische apparaten, zodat het nog beter in mijn kamer past, maar ook zodat ik nog meer tevreden ben! Het liefst leef ik in een wit met blauwe kamer, wit met turkoois, maar de unieke opdruk die je nauwelijks in de winkel vind. Gelukkig kan je bij CaseApp wel je eigen case fiksen naar jouw stijl!

caseapp iphone 5s

Sinds enkele maanden heb ik weer de nieuwste iPhone in bezit, nadat mijn abonnement was verlopen, inclusief de grote barsten, scheuren en andere onplezierige praktijken de boel verpestte. Ik kon nauwelijks foto’s maken, maar gelukkig ben ik weer back in business en daarvoor moeten we een nieuwe stash opbouwen met iPhone hoesjes!

caseapp iphone 5s

caseapp iphone 5s

caseapp iphone 5s

Dankzij CaseApp, waar ik vorig jaar een hoesje liet maken voor mijn iPhone 4s, kon ik aan de slag met mijn eigen design. Mijn voorkeur van telefoonhoesjes is wat unieker dan bij gemiddelde gebruiker. Het moet fel zijn, in your face, maar ook van goede kwaliteit, zowel de case, als de foto die erop komt.

caseapp iphone 5s

caseapp iphone 5s

Tot nu toe ben ik altijd zeer tevreden geweest over hun klantenservice, de kwaliteit van de hoesjes, maar ook het eenvoudige systeem waarmee jij je eigen telefoon hoes in elkaar kunt zetten. Van afbeeldingen tot aan foto’s, kunstwerken, teksten, maar ook de variatie van smartphones. Niet alleen iPhones, ook Samsungs, Macbooks, laptops, Nokia’s, HTC iPods en iPads kunnen worden getransformeerd.

caseapp iphone 5s

caseapp iphone 5s

Zelf koos ik voor een foto van Pinterest, zorgde ervoor dat de afbeelding paste en liet deze mat afdrukken. De kleuren zijn zo intens, zo levendig, alsof het water echt leeft. Het is een kunstwerk wat de telefoon nog mooier maakt en daarvoor zijn de iPhone hoesjes om de boel te pimpen én te beschermen! Dankzij de dikke kunststof voelt mijn phone nog beter beveiligd aan!

caseapp iphone 5s

caseapp iphone 5s

Zoals ik al zei hebben ze uitmuntende kwaliteit, beschadigen de cases niet snel, komen ze in mat of glanzend, net wat jouw voorkeur is! Mijn iPhone 5S case heb ikzelf uitgezocht, in het mat laten afdrukken bij CaseApp voor €29. Het varieert per telefoon, maar wil jij ook een case laten maken? Check sowieso hun site om te kijken of jouw telefoon er tussen staat en maak gebruik van de 20% korting, dankzij de code “KONINGCASE”!

Heb jij de ervaringen met CaseApp?


6 Comments

Geef een reactie