Last week, I was thankful for.. #61

Een nieuwe week die veel korter leek te duren dan de voorgaande weken. Met mijn hoofd overal en nergens begon ik aan het werk waar ik wekenlang mee bezig ben geweest, namelijk de Halloween voorbereidingen! Met smart keek ik uit naar enkele activiteiten van deze week met o.a. SOA en MMA! Last week, I was thankful for..

“Don’t let small minds convince you that your dreams are too big.”

 

Drag queens – vroeg opstaan – mijn Halloween planningen – het nummer van Willam with his garls – hardlopen – uitgaan – de kleurrijke look – Rookie Blue marathon – Mom’s pasta – de eerste Halloween tutorial online – Pinterest – back on track met hardlopen – afwerken van to do lists – nieuwe samenwerkingen voor SFX – Sons of Anarchy – turkooizen highlighter – ASMR video’s – nieuwe filmachtergrond – Halloween activiteiten – Gay Pride in Amsterdam – 2000 subscribers op het Engelse kanaal – complimenten op IG – stukgaan op interval – Rousey’s MMA gevecht – bruiner worden – filmen – Gimme Shelter van The Rolling Stonesde video over mijn hand van All Star Medical.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Irma

  04/08/2015

  Yaaaaas Willam! My all time favorite!
  En ik was er bij hoor: de Gay Pride!
  Was echt heel leuk!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Oh, jaaaloooooers! Hij is zo geweldig, toevallig had ik een klein stukje van hem gezien in Dragrace, geweldige valse nicht. :’)

   Reply
 • Kiss & Make-up

  04/08/2015

  Wait wait wait, je was dankbaar voor vroeg opstaan? Dat moet je me toch eens uitleggen ;-)

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Oh, dat had ik niet neergezet! Haha nee, dat is niet waar. Ik houd ervan als ik veel kan doen op een dag en de laatste tijd lukt het mij om vroeg op te staan en veel gedaan te krijgen, daarom was ik er dankbaar voor. :)

   Reply

Geef een reactie