INSTAGRAM: Make-up looks, SFX en GORE!

In het vorige overzicht zag je al een deel van de foto’s, inclusief wat personal pictures, maar het is een tikkeltje veranderd. Een kleurzee van make-up looks met aan bloederige foto’s, de engste fobieën, maar ook de nieuwste producten die ik graag met jullie deel. Een nieuwe reeks van mijn Instagram-overzicht, part two, een vervolg van..

instagram cynthiakoning

De look wilde ik eigenlijk niet eens publiceren, want bij het maken van het begin was ik niet tevreden. Toch besloot ik door te gaan, want ik heb het wel vaker met looks en dan uiteindelijk zijn het échte favorieten! Die innercorner highlighter met de pop of fuchsia op de oogleden.. KWIJLEN! Check hier de FOTD!

De ware horror! Het is één van mijn meest bekeken video’s met maar liefst 370.000+ views op de tellers. Ja, ik kon het ook niet geloven! Elke dag komen er duizenden meer bij en het blijft mij verbazen. Niet alleen mij, want menig man is er door gefascineerd en kan wel kotsen bij het zien van de foto of video, haha!

instagram cynthia koning

Een oud, maar gouden look! De blauwe oogschaduw onder het oog met daarbovenop een blauw oogpotlood op de waterlijn, inclusief een turkooizen highlighter in de ooghoeken met een simpele pin up look boven de ogen. De highlighter ook op de lippen.. wauw.. Na al die jaren ben ik er nog steeds zot op! Check hier het artikel trouwens!

instagram cynthia koning

Dit soort looks maken mij echt vrolijk, omdat je gewoon los kan gaan. Geen regels, kleine details en toch ziet het er gruwelijk uit. De fijne schrammen zijn eenvoudig te maken, ondanks dat voegen ze zoveel toe aan je SFX-look.

instagram cynthia koning

Yves Rocher bracht een nieuwe collectie uit met o.a. deze prachtige oogpotloden, waarmee ik al kleurrijke looks heb gemaakt – je zag ze al voorbij komen in dit artikel! – maar de pigmentatie moest ik meteen met jullie delen. Zo perfect én die kleuren.. LOVE IT!

instagram cynthia koning

Ruby Rose is mijn girlcrush, een tijd terug spotte ik deze gorgeous look op haar en ontmoette de dame herself in mijn Meets Cynthia! Die lippen met zo’n donkere ooglook, I’m so digging that.

instagram cynthia koning

Sinds kort heb ik weer mijn oude obsessie opgerakeld, namelijk CSI! Vooral CSI Miami is mijn favoriet en daar werd iemand neergestoken. Geïnspireerd door de episode, haalde ik de SFX-look terug op QUEENKINGSFX. Het ziet er vies uit, vooral ook door het bloed eromheen.

instagram cynthiakoning

YAAAY! Zelfs in Amerika mag je nu trouwen met jouw partner van hetzelfde geslacht, nadat zij het homohuwelijk hebben gelegaliseerd! Hoe amazing is dat! Nooit verwacht dat ik zoiets zou meemaken, helemaal niet in de USA. Oh, dit was een pak van mijn hart en vierde het uitbundig met de kleuren van de gaypride vlag en een baard!

instagram cynthia koning

AhUHTruthg. Zo voelde ik mij bij het doen van mijn research, namelijk een spinnenbeet. De meest gruwelijke foto’s kwamen voorbij, van hele weggerotte handen tot aan spinnen net zo groot als honden. Oké, ze waren wel groot. De eitjes van de spin zitten er nog in.. YIKES! Tutorial is onderweg.. ba dum tss..spin..

instagram cynthiakoning

Het is ook een dagelijkse look van mij geweest, maar de lippen gebruik ik nog steeds, vooral met Kylie Jenner haar lippen. Dit is namelijk haar make-up look, inclusief de wimpers van de Primark, wat mis ik die!

instagram cynthiakoning

instagram cynthiakoning

Kan je die hittegolf nog herinneren? Wat een warme horror, warme hel, smelten als een del. Oké, dat rijmen liep wat uit de hand, letterlijk en figuurlijk, want ik heb een misvormde hand op mijn borst liggen. Lelijke afdrukken die in de zon zijn ontstaan, val daarom nooit in slaap tijdens het zonnebaden! Check hier het artikel van de SFX-look!

instagram cynthiakoning

Het pareltje van GOSH met de zomerse tinten die je handen laten kriebelen, want door die tinten wil je meteen aan de slag voor wat vrolijke looks. Ideaal als het zonnetje schijnt en zo’n pop of colour in je make-up look is nooit verkeerd!

instagram cynthiakoning

Groen met paars doet mij denken aan de Joker, het zijn namelijk zijn kleuren, maar ook weer aan Saints Row. Paars is namelijk van de Saints, maar op één of andere manier moest ik die twee kleuren combineren. Uniek, moeilijk te combineren, maar het was een uitdaging! Bekijk hier de volledige productlijst!

instagram cynthiakoning

De kleuren zijn hier niet zo sterk, omdat de foto met mijn telefoon is gemaakt, maar je kunt zien welke kant ik opging met de make-up look. CRAY CRAY TOWN! Lippen die zijn ondergedompeld in vier kleuren, groene tranen, diamanten, gekleurde contouring en nog veel meer! Bekijk hier de video en hier de FOTD!

instagram cynthiakoning
Deze look stond al maandenlang in de planning, spookte al een tijd in mijn hoofd rond, maar moest een lange tijd wachten voordat ik het kon delen met jou. Het zijn de smerigste, meest ranzigste en kriebelige lippen ooit, namelijk de trypofobie lippen. PURE. HORROR. GORE. NASTY.HEID.

instagram cynthiakoning

De trailer van Suicide Squad maakte mij enthousiast, vooral hoe Jared Leto de Joker neerzette in de enkele seconden dat hij in beeld is. Mind-blowing. Helaas duurt het nog even voordat de film draait in de bioscoop, maar bekijk hier het artikel of de Engelse video!

De persoonlijke foto’s deel ik nauwelijks nog op IG, omdat ik het wat meer wilde richten op make-up, maar geen zorgen, dat zal niet verdwijnen. Eens in de zoveel tijd zal ik een apart artikel maken met de ijskoffie bekers van de Hema, de foodporn van Mom’s Bakery en natuurlijk alle andere activiteiten of gebeurtenissen in het leven van de Koning! Volg mij op Instagram @CynthiaKoning!

Heb jij Instagram? En welke foto’s zie jij graag?


6 Comments

 • beautifulday4makeup

  05/08/2015

  Jouw talent is echt bewonderingswaardig

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Oh wauw, wat een grote complimenten allemaal.. mind-blowing. Dankjewel dame, super bedankt! ^^

   Reply
 • Deb

  05/08/2015

  Je bent amazing en zo ontzettend veelzijdig. Ik vind je horror-creaties geweldig, maar ben ook fan van je kleurrijke looks. Au naturel vind ik je ook heel mooi staan, een klassieke schoonheid ben je!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Aw, dankjewel Deb! Hey, jou heb ik gemist dame! Bedankt voor je geweldige complimenten, like always, you made my day! <3

   Reply
 • Irma

  05/08/2015

  Uuuuuuh die spinnenbeet is zo nasty!
  Hate it, but love your talent though!

  Reply

Geef een reactie