ESSIE HERFSTCOLLECTIE 2015 “TAKING CENTER STAGE”!

Zo bracht essie in februari een springerige collectie uit met enkele rustige tinten, schakelde zij in maart over naar een luchtere variant en vandaag introduceren zij een totaal ander assortiment. Het is de herfstcollectie van 2015 met typische donkere kaskrakers, genaamd taking center stage!

ESSIE HERFSTCOLLECTIE 2015!

ESSIE HERFSTCOLLECTIE 2015!

Bij het zien van de eerste kleur krijg ik zin in het zoeken van kastanjes, maar dan met een meer metallic finish en bronzer. “The soul of rock chic” volgens essie, Leggy Legend! Gevolgd door een nog donkerdere kleur, namelijk In The Lobby die meer naar een exotische kaneel pruim neigt. Dacht je dat zij niet nog duisterder konden gaan? Met Frock ’n roll is alles mogelijk! Een rijke glanzende espresso kleur, gevuld met gevaar.

ESSIE HERFSTCOLLECTIE 2015! ESSIE HERFSTCOLLECTIE 2015!

Een tikkeltje lichter met Color Binge, rijk aan oranje, terwijl With The Band met de intensiviteit meer naar een geroosterde kruid trekt. Van rijkere warme tinten schuiven we door naar een ijskoude BellBottom Blues. Een intense nachtelijke indigo! Wauw, mijn favoriet uit de nieuwe herfstcollectie die over twee dagen verkrijgbaar is.

De adviesprijs van de producten liggen rond de €9,99 en zoals gewoonlijk verkrijgbaar bij de verkooppunten van essie, waaronder bij de Etos! Ze liggen 15 augustus 2015 in de schappen van jouw winkel!

Heb jij lakken van essie? En welke kleur is jouw favoriet uit de collectie?


6 Comments

 • Stephanie

  13/08/2015

  Helaas bijt ik nagels, dus kan nooit nagellak op :(. Heb pas al mijn nagellak aan een vriendin gegeven en daar zat inderdaad ook Essie tussen. Een erg fijn merk (toen ik wel nagels had)!

  In the lobby is nice!

  Reply
 • Madeleine

  13/08/2015

  Oehlala ziet er heel mooi uit!

  Reply
 • Manon

  13/08/2015

  Wat een mooie kleuren!

  Reply
 • Irma

  14/08/2015

  Oeh, die tweede pruimkleur vind ik mooi!

  Reply
 • Evelien

  16/08/2015

  Oh die rode en koraalrode vind ik mooooi <3 Nice collectie!

  Reply
 • Jasmine

  17/08/2015

  In the Lobby en Bell-Bottom blues zien er steengoed uit!

  Reply

Geef een reactie