Last week, I was doing nothing, but thankful for.. #62

Een kansloze week qua doelen, want met mijn hoofd ergens anders behaalde ik mijn deadlines niet, veranderde mijn slaapritme in no-time, was hardlopen van de baan, maar heb ik wel genoten van enkele YOLO-activiteiten met mijn broeders. Ondanks mijn klaploperij heb ik nog enkele momenten waar ik dankbaar voor was, namelijk..

"Great minds think alone."

De halloween tutorials! – Sons of Anarchy – Nothing But Thievesde lipstick van YSL – CSI Miami – Young E. – actieve momentjes op Snapchat – 500.000 views op mijn trypophobia tutorial! – Pinterest – the kinds words of F. – de ventilator – de lieve foto van Mieke – mijn nieuwe filmachtergrond – popcorn – avondjes met de bro’s – Soundcloud remixes – de zomerse buitenlucht in de avond – BBQ – de zelfgemaakte verhalen van Charlotte – uitkijken naar het footballseizoen – tevreden zijn met mijn SFX look – ASMR – SnapChat (=Ik heet QueenKingg!) – goed gesprek met TE. – het nummer Crazy van Ornette – kwasten wassen – opruimen van mijn zooi – het lieve artikel van Sandy!met Angie ouderwets snappen/kletsende gave winactie – BabyLove and Mumface – Mom’s goddelijke pizza – 2200 abonnees op QUEENKINGSFX – de zonsondergang – 3k volgers op Pinterest – lekker bloggen – 600.000+ views op mijn hand! – anderen die mijn looks namaken – schone kamer – officieel beginnen met Halloween – herdenken van mijn bro. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


8 Comments

 • Stephanie

  13/08/2015

  Mooi lijstje weer! Sons of Anarchy moet ik misschien toch maar een kans geven, al vrij snel afgekapt. Oh en ik volg je nu op Snapchat :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   GEZELLLUGG! Oh, dat moet je zeker een kans geven, ik ben echt addicted!

   Reply
 • Sandy

  13/08/2015

  awwwh wat een mooie dingen allemaal! En wat ontzettend veel views, proficiat!
  Bedankt dat je me in je artikel noemde, echt kei lief van je! <3

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Dankjewel dame! Oh no, thank you! Ik vond het zo lief, vooral het berichtje erbij, dat maakte het nog mooier! <3

   Reply
 • Irma

  13/08/2015

  Ach, een minde productieve week moet ook gewoon kunnen toch?
  En wat ga je lekker met je Trypophobia tutorial! Good job gurl!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Inderdaad, dat moet ook kunnen! Ja hé? Hoe dan! Ik snap er niks van, maar ben er zo verdomd blij mee. Oh, dat is niet te beschrijven! Oké, veel haat, maar ook veel positieve comments en het is en blijft bizar dat zo’n simpele make-up look zoveel kan losmaken bij mensen. Geweldig!

   Reply
 • Sons of Anarchy ben ik nu ook aan het kijken :) Eerst vond ik het helemaal niks, maar ik begin er steeds meer in te komen!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Ik had er al veel over gehoord, maar dat had ik ook met Breaking Bad. Het was leuk, maar niet spectaculair, ondanks dat iedereen er zo vol van was. Stiekem was ik bang dat Sons of Anarchy dat ook had, maar de eerste episode vond ik tof, twee was al cool, drie was.. ik ben verkocht, haha! Ik probeer het ook niet te snel te kijken, omdat ik niet weet of seizoen 7 de laatste is en stiekem wil ik dat ook nog niet weten en probeer ook zoveel mogelijk spoilers te ontduiken. Hopelijk zit je er over enkele episodes ook helemaal in! :D

   Reply

Geef een reactie