BORNPRETTYSTORE RHINESTONES & NAIL BRUSHES! (+LOOKS!)

Mijn nagels lakken is altijd een issue geweest, behalve toen ik op de middelbare school zat. Toen kon ik lakken als een baas of ik gaf toen nog niet zoveel om perfectie. Na, lakken als een Koning! Verder kwam ik niet, ondanks dat ik het zo graag wilde en daarom besloot ik het een kans te geven, tijd om te nailarten met nieuwe producten!

bornprettystore rhinestones

bornprettystore rhinestones

Nadat ik mijn kunstnagels had opgeplakt, steeds deed alsof ik anderen neerschoot, omdat ze zo lang waren, wist ik het zeker. Ik wil leren acryl nagels zetten, gewoon bij mijzelf of in ieder geval de toffe kunstwerken op de nagels maken. Niet de schilderbare bloemen of strepen, maar wel de artistieke glitter creaties met steentjes, hele rozen, complete boeketten in 3D effect.

bornprettystore rhinestones

bornprettystore rhinestones

Dat was ook één van de redenen dat ik de rhinestones van BornPrettyStore bestelde! Niet alleen omdat zij een enorm groot assortiment hebben aan nail art. maar ook vanwege de handige brushes! De steentjes kwamen in een vrij kleine maat, namelijk 2 mm, waardoor je preciezer kunt werken op de nagels. Ze zijn leuk om toe te voegen, zowel één diamant als meerdere in verschillende vormen tot aan de volledige nagel.

bornprettystore rhinestones

bornprettystore rhinestones

bornprettystore rhinestones

Zelf koos ik er ook voor om mijn hele nagel op te vullen met de rhinestones! Goddamn, ik ben er zo verliefd op! Dit is was ik wilde creëren en I kinda nailed it. Letterlijk en figuurlijk. Ze komen in verschillende kleuren, van babyblauw tot aan donkerblauw, paars, lila, babyroze, goud, groen, limoen en nog een aantal tinten. Ideaal om te combineren met meerdere nagellakken.

IMG_1911
IMG_1914

Yves Rocher Ultra Crème Color oogpotlood

Yves Rocher Ultra Crème Color oogpotlood

Niet alleen gebruik ik de steentjes op mijn nagels, maar ze kunnen ook verschijnen in je make-up looks. Yeap, ik kon mij niet inhouden toen ik los ging met de extreme look van een tijdje terug, want ook hiervoor gebruikte ik de rhinestones. Ik plakte ze op met wat wimperlijm en bleven zo de gedurende tijd zitten!

bornprettystore nail art brushes

bornprettystore nail art brushes

bornprettystore nail art brushes

Het zijn fijne dunne kwastjes, beschermd met hoesjes en ook deze komen opnieuw in verschillende maten, zowel dunne kwasten als wat robuuster en dikker. Ze dienen voor het maken van kunstwerken op de nagels met nagellak, maar ook deze zijn multifunctioneel, want ze werken uitstekend in de SFX-wereld!

bornprettystore nail art brushes

bornprettystore nail art brushes

Het maken van kleine details is ideaal met de fijne punten die niet gaan pluizen na verloop van tijd. Ik heb ze al meerdere keren gebruikt en gewassen, maar nog steeds even stijf als in het begin. Stijf op een positieve manier, vrij buigzaam en vallen niet uit.. HURRAY!

bornprettystore nail art brushes

bornprettystore nail art brushes

Weet je waar ze ook perfecto voor dienen? Winged eyeliners! Omdat de kwastjes een goede punt hebben, kan je hiermee ook prima je eyeliner mee aanbrengen. Zo gebruikte ik jarenlang met mijn gelliner een nail art kwast, omdat deze meer stevigheid hebben én dunner zijn!

IMG_1912

IMG_1915

De rhinestones vervagen niet van kleur, ook niet met de nagellak eronder, blijven goed zitten, zijn leuk te combineren en enorm goedkoop! De twaalf kleurige steentjes voor nail art decoratie is verkrijgbaar voor $3,10 (=€2,78) en ook de nail art kwasten zijn spotgoedkoop, namelijk $1,99 (€1,79) per stuk! Natuurlijk vind je al deze producten in de webshop van BornPrettyStore!

Gebruik trouwens de code CYNH10 voor 10% korting om nog goedkoper uit te zijn!

Ben jij bekend met de webshop? En maak jij gebruik van rhinestones?


4 Comments

 • Irma

  14/08/2015

  Awesome! Ze zijn super mooi op je nagels!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Dankjewel! Ik was zo trots erop, oh. De hele dag mee lopen showen, omdat ik er nooit de tijd voor nam + ik kon het niet. Ik dacht laat ik het gewoon proberen en inderdaad, fabulous! Oké, ik heb heel veel nail tutorials bekeken. :’)

   Reply
 • Kiss & Make-up

  14/08/2015

  Oh cool, en jij weet ze ook heel creatief te gebruiken :-)

  Reply

Geef een reactie