PACKERS MEETS CYNTHIA! (SEASON IS HERE!)

Zenuwachtig wipte ik heen en weer op mijn stoel, kon niet wachten tot donderdagnacht. De nacht dat het allemaal opnieuw zou beginnen, de nacht dat het seizoen begon, maar ook de tijd die aanbrak naar de feestdagen toe. Halloween, kerstmis en zelfs oudjaar, want als de NFL season begint, dan vliegt de tijd! Packers Meets Cynthia!

packers makeup tutorial

De Packers tegen de Patriots, heerlijke wedstrijd met natuurlijk Aaron Rodgers die de eerste play maakte, gevolgd door meerdere sessies en al vrij snel werd vervangen door Tolzien. De preseason is een ‘oefenwedstrijd’ om warm te draaien, beetje vriendschappelijk, maar toch laten zien wat je in huis hebt voor het seizoen wat officieel in september van start gaat.

Het was mijn eerste YouTube video op het Engelse kanaal!

Dit jaar wilde ik het wat unieker aanpakken, want de simpele ooglooks zijn wel tof, maar een Packers SFX look is natuurlijk nog mooier! Je begint met goede moed, maar net zoals afgelopen wedstrijd kunnen de groengele rakkers je verrassen en de game winnen.. HURRAY! Na afloop ben je verslagen, letterlijk en figuurlijk door de Packers. “Because we’re gonna kick some ass this season!”

packers makeup tutorial

packers makeup tutorial

Met de Sleek Primer Palette en de groene kleur Money Tree omlijnde ik mijn ogen, liet het middelste gedeelte vrij, zodat je de illusie krijgt dat het een opgezwollen huid is. Vervolgens liet ik Dragon Fly uit de Ultra Matte Palette van hetzelfde merk eroverheen poppen, blenden het wat naar buiten toe en ging voor een donkerdere groen uit de 120 Palette.

packers makeup tutorial

packers makeup tutorial

Bouw de blauwe plekken op rondom je ogen, maar ook het gezicht. Doe lekker gek, leef je letterlijk en figuurlijk uit, zolang je maar voor een dosis oh-my-god-what-happened-make-up-look gaat! Money Honey uit de Primer Palette over Money Tree heen voor het zwetende en glinsterende highlightje en dit fixeerde ik met BAMM!, dat is namelijk de felgele oogschaduw.

packers makeup tutorial

Een gescheurde lip, hoe vet zou dat zijn? Met de Mehron Liquid Latex bracht ik een klein streepje aan op mijn bovenlip, liet het drogen, bracht nog een laag aan en maakte er een snee in met mijn spatel, zodat ik opnieuw een laag latex kon aanbrengen. Uit de 88 Mat Palette zocht ik naar de groene Packerkleur om de wond intenser te maken en vulde de snee zelf op met wat zwart.

packers makeup tutorial

packers makeup tutorial

Voor meer definitie aan de kneuzingen in het gezicht en mijn hals, maakte ik gebruik van de zwarte oogschaduw uit de 120 Palette en creëerde meer drama. Je gaat pas echt ver, als je met nepbloed aan de haal gaat! Het glucose recept is nieuw in mijn SFX-kit, maar één van mijn favorieten die binnenkort ook op het Nederlandse kanaal zal verschijnen, ditmaal met een aantal groene druppels.

packers makeup tutorial

Heb je zin om te vechten? Ga dan voor deze look, zonder dat je jezelf verwondt! Ik heb écht genoten van de game, vooral met de spanning, maar ook om de nieuwe rookies te zien spelen, sowieso weer enkele nieuwe favorieten gespot. Natuurlijk kan niemand tegen Aaron Rodgers op, maar hey, dat is algemeen bekend.. HANDSOME FELLA. We luiden het seizoen in met twee kleuren.. GREEN AND MF. YELLOW!

Kijk jij football? En welk team wil jij graag zien voorbij komen in een look?


One Comments

Geef een reactie