VIDEO RANT: HATEN MET CYNTH!

De laatste tijd kwam het steeds vaker voor, namelijk de persoonlijke bezoekjes van andere kijkers of mensen die voorbij schoven. Kijkers zijn mensen die mij echt volgen, maar ze kijken ook mijn video, fascinerend. Doodsbedreigingen hier, Satan in mij daar, demonen in mij hier, zelfmoord en noem maar op. Well, let’s talk about that!

haten bloggers

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Geen zorgen dollfaces, want ik zie veel zorgen in de comments dat ik het mij aangrijp, maar dat is totaal niet aan de hand. Daarnaast ben ik ook zeker niet van plan om te stoppen met YouTube, aangezien het redelijk goed gaat, vooral met het Engelse kanaal. – JINX HET NIET. JINX. HET. NIET!! – Ik ben nog steeds benieuwd hoe anderen in de categorie SFX of bodypaint, art, SFX MUA en noem maar op, worden benaderd!

Heb jij hier ervaringen mee als SFX’er? En hoe denk jij hier zelf over?


11 Comments

 • Kiss & Make-up

  16/08/2015

  Ik denk mensen die een beetje van de norm afwijken en die hun eigen ding doen en uniek zijn sowieso meer haat krijgen dan iemand die braafjes en saai de kudde volgt. Vind het natuurlijk wel heel erg voor je dat zoveel negatieve en kwetsende commentaren krijgt, not cool… Ik denk wel dat je er goed mee omgaat. Ik zie dat het je ergert en kwaad maakt omdat het niet fair is, maar ik zie ook dat je het je niet laat raken of kwetsen, en da’s goed.

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Mad props, dat is écht zo! Zolang je niet meer binnen de lijnen loopt, krijg je bakken met zeik over je heen. Haha, dankjewel dame! Bedankt voor je complimenten. :) Mh, het maakt mij voornamelijk pissed dat mensen zo asociaal en onbeschoft zijn, maar als je tegen over elkaar staat in real life, dan hoor je ze niet. Dat zit mij het meest dwars, dat iedereen op het internet gewoon maar wat doet, terwijl als je gewoon normaal reageert ook naar anderen toe, zal het een stuk leuker zijn.

   Reply
 • Anouk

  16/08/2015

  Als ik ze eng denk te vinden kijk ik ze gewoon niet!!! EN ik heb het helaas regelmatig bij jou. Maar ik vind buiten dat dat je ook andere leuke video’s maakt en die kijk ik dan wel. Ik vind t wel belangrijk dat jij je prettig voelt bij wat je doet maar ik vind ook dat de kijker zich prettig moet voelen. Maar jou punt snap ik ook.

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Dat klopt, wij moeten ons beide prettig voelen! Jammer dat de andere partij meteen zo asociaal reageert. Goede keuze dame, gewoon kijken wat jij wilt zien, dat is het belangrijkst! :)

   Reply
 • Sabine

  16/08/2015

  Wauw, dit Is toch wel iets waar ik zelf van schrik! Nooit gelezen of gezien, ook niet bij bv madeyewlook by Lex, bedoel je kent dr vast en je weet wat ze maakt kwa video’s (vind t zelf echt super vet daar niet van *grijns)
  Maar serieus..mensen als je het niet kan/wil zien omdat je t eng en vies vind..bekijk het dan ook gewoon niet en laat mensen in hun waarde. What’s the point om te lopen klagen, haten en bitchen? Zucht..2015 is ook wel het jaar dat iedereen afgezeken word lijkt t wel, Dawn of the internetninja’s.

  Maarja ik zou zeggen, keep on posting! Genoeg die t WEL waarderen :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Yessir, met haar ben ik bekend! Sinds kort volg ik haar op Instagram, maar heb het ook niet echt gespot bij haar. Mhmh, so true! Dat is iets wat mensen moeilijk vinden en vooral op het internet, omdat ze dan alles kunnen zeggen, denken ze. Haha, I will Sab, I will! Dankjewel!

   Reply
 • Jasmine

  17/08/2015

  Dat vind ik nou toch echt zielig als mensen al die extra moeite gaan doen om een ”punt” te maken waar je toch niet eens iets van aantrekt. Goed voor jou Cynth! De soort haat zie ik ook vaak bij Gossmakeupartist. Ten eerste vind ik het echt gaaf dat die man met make-up om kan en gewoon lekker zijn ding doet. Maar dan krijgt die allemaal van die haat reacties over dat mannen niet met make-up horen te werken, dat hij gay is wat onnatuurlijk is. En dat vind ik gewoon zo belachelijk. Je merkt direct wie, wat en hoe hij is – klik dan gewoon weg maar ga dan geen energie steken in negativiteit.
  Hehe om te antwoorden op je vraag: als het eng is, kijk of zoek ik het niet op – smart like that :P

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Haha, dat is het ook, want waarom moet je perse je punt maken? Aangezien het toch negatief is? Kom je met feedback, dan denk ik erover na, maar ik heb geen idee wat ze willen bereiken. Thank you hun! :) JA. OH MY GOD! Inderdaad, hij heeft het ook heel erg! Ik spot het vaak op Twitter – ik volg hem namelijk – en dan denk ik echt: “Na, doe even normaal zeg.” Hij schijnt heel veel af te zijn gevallen door sporten, beter dieet en nu zeggen ze dat hij te dun is ofzo? Ook over zijn make-up skills en bla, echt schandalig. Als iemand kan make-uppen, dan is hij het wel. Oh ja, ook vanwege zijn seksualiteit. Altijd zwak op daar iemand op te pakken. Mensen vinden het heerlijk als ze mogen klagen en haten, misschien klikken ze daarom ook niet meteen weg, best jammer. Haha, bedankt voor je antwoord en je reactie! ^^

   Reply
 • Kimberly

  18/08/2015

  Shit man! Het maakt me gewoon verdrietig om dit te horen. Als je ergens niet tegen kan kijk je er toch niet naar? En zo wel, klik je weg als het niet bevalt. Ik vind jou juist zo leuk omdat je anders bent dan de rest en omdat je zo eerlijk bent. Ik kijk iedere sfx tutorial weer vol verbazing, want verdorie wat ben jij er goed in. Doe gewoon lekker wat je leuk vind en waar je goed in bent en fuck de haters.

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/08/2015

   Ah, thank you gorgeous! Bedankt voor je lieve complimenten, ben blij om te horen dat het gewaardeerd wordt! Oh, I will, ik laat haters mij zeker niet stoppen, want inderdaad, fuck de haters. #kbye Inderdaad, houd je er niet van, dan moet je niet kijken, maar het trekt ze op één of andere manier, haha!

   Reply
 • Marcel

  18/08/2015

  Triest om dit te horen. Ik vrees dat dit soort reacties tegenwoordig gemeengoed zijn. Ik merk het als beheerder van een tattoogroep, maar vooral als beheerder van een zorggroep, met name van mensen die zelf in de zorg actief zijn. De reden, ik nuanceer bepaalde ontwikkelingen in de zorg, en ben niet zo negatief/gefrustreerd als sommige anderen. Zo word ik verweten een narcist of nazi te zijn door juist positieve ontwikkelingen te accentueren. Kan alleen maar zeggen: “keep up the good work”, en wat mij betreft, opbouwende kritiek mag altijd, maar tegen frustratie en doorslaand negativisme valt niet op te boxen, helaas.. :-(

  Reply

Geef een reactie