VIDEO: HOW TO LIPSTICK AANBRENGEN!

Wij oefenen met rode nagellakken in de praktijk, omdat je daarmee gemakkelijk fouten kunt opsporen. Van fouten leer je namelijk, vandaar dat je het beste met een donkere kleur aan de haal kunt gaan als je wilt gaan experimenten met het aanbrengen van lipsticks. Vandaag deel ik mijn tips en tricks hoe ik mijn lipstick er zo op krijg!

lipstick aanbrengen

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

De benodigdheden die ik voor de how to heb gebruikt:
– Zoeva Precise Shader
– Yves Saint Laurent Roughe Volupté Shine Lipstick Fuchsia in Rage

lipstick aanbrengen

lipstick aanbrengen

lipstick aanbrengen

Het is eenvoudig als je het eenmaal door hebt, maar oefening baart kunst! Voorheen ging ik als de Joker door het leven, niet dat daar wat mis mee is, maar na jaren gaat dat ook wel vervelen. Een fijn kwastje werkt het netst, probeer de lijnen in jouw lippen te volgen en ga er desnoods wat overheen, zolang je maar niet op Bassie gaat lijken. Good luck!

Heb jij nog tips voor het aanbrengen van lipstick?


4 Comments

 • Liesbeth

  23/08/2015

  Na het aanbrengen van het eerste, dunne laagje kan je de lipstick nog voorzichtig ‘inmasseren’ met je vinger, voor je de tweede laag aanbrengt. Op die manier blijft hij nog veel langer zitten, zonder gedoe met lipliners ;-)

  Reply
  • CynthiaKoning

   24/08/2015

   Mad props, dat doe ik al met mijn brush, maar met je vinger is het natuurlijk ook mogelijk! Doeiiii lipliners, haha!

   Reply
 • Super handig dit! :D Ik ga dit zeker eens zo proberen ;) Ziet er erg mooi strak uit

  Reply

Geef een reactie