FOTD: OLD COLORFUL DRAMA!

Soms krijg je van die ideeën die je perse wilt namaken, omdat het dé gouden combinatie is! Je vindt het zo spectaculair dat je het wilt delen met anderen, je bent er zelf ook vol van, maar ineens wist ik het.. Dit zou het worden, dit was iets wat ik fantastisch vond. Blijkbaar zo geweldig, want ik maakte de look namelijk al in 2013! Het is een tikkeltje anders, inclusief betere skills!

FOTD: Old drama

FOTD: Old drama

FACE:
Max Factor Miracle Match Foundation 45
Max Factor Smokey Eye Drama Kit Luxe Lilac
Ben Nye Colorless Face Powder
Sleek Blush Pomegranate
Sleek Face Contour Kit Light
NYX blush Taupe

FOTD: Old drama

FOTD: Old drama

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
Sleek iDivine Ultra Matte Palette (=Paars, oranje + geel)
Max Factor Smokey Eye Drama Kit Luxe Lilac
Max Factor Velvet Volume Mascara
Zoeva Naturally Yours Palette (=First Love + Casual Elegance)
HEMA Eyeliner Black

FOTD: Old drama
Yves Rocher Ultra Crème Color oogpotlood Citron
Yves Rocher Ultra Crème Color oogpotlood Violet Iris
Lucky Flower Nepwimpers
DUO Lash Glue Dark-Tone
INGLOT Freedom System Eyeshadow 347 (=brows!)
W7 In The Mood Palette (=brows!)

FOTD: Old drama

FOTD: Old drama

LIPS:
Make-up Studio Lipliner no. 05
Max Factor Smokey Eye Drama Kit Luxe Lilac

De Max Factor palette valt bij mij zeker in de smaak, ben benieuwd hoe deze in andere looks zal presteren, aangezien de reviews heel matig zijn, terwijl ik dik tevreden ben! De shimmers zijn fenomenaal en komen goed tot zijn recht, zelfs als highlighter op de lippen en jukbeenderen, because why not?! Such a shame tho, dat mijn ooglook er niet op wilde, maar hey, de kleurencombinatie maakte mijn dag een tintje lichter!

Gebruik jij oogschaduws voor het gezicht als highlighters?


9 Comments

 • Stephanie

  24/08/2015

  Hah, ja, lol ik gebruik zeker mijn oogschaduws als highlighter op mijn gezicht. Vooral omdat ik geen echte highlighter bezit. Meis, je look ziet er weer fantastic uit (zoals altijd) Deze is er echt eentje om te framen en op te hangen ^^ Ik heb helemaal weer zin om zelf te gaan spelen met makeup nu :D

  Reply
  • CynthiaKoning

   24/08/2015

   Ah, dankjewel lieverd! <3 Waarom niet toch? Weet je hoeveel meer keus je dan ineens hebt! Haha, doe, doe! :D

   Reply
 • Lonneke

  24/08/2015

  Weer een gave look! Wat erg he ik heb elke keer weer dezelfde reactie maar alles wat je maakt is zo mooi! Ik vind het palette van Sleek iDivine Ultra Matte Palette erg mooi, kan je gave en gewaagde looks mee maken.

  Reply
  • CynthiaKoning

   24/08/2015

   Dankjewel Lonneke, ik waardeer elke comment dame! Ze zijn zo lief, love them! <3 Mhmh, zeker weten, je kunt er enorm veel kanten mee op, vooral ook om de boel wat op te peppen.

   Reply
 • Ysanne

  24/08/2015

  Wauw wat een toffe kleurencombinatie, heel mooi!

  Reply
 • Andréa

  24/08/2015

  Dit is zo’n mooie kleurencombi! Goed idee ook om de oogschaduw te gebruiken als highlighter op de lippen! Geeft een heel cool effect.

  Reply
 • Bianca

  24/08/2015

  Heel erg mooi, combinatie van geel en paars of blauw vind ik altijd prachtig :)

  Reply
 • Irma

  24/08/2015

  Hierdoor krijg ik toch een heerlijk zomers gevoel, ondanks het rotweer buiten.
  Dank je wel dat je de dag van vandaag kleurrijker maakt!

  Reply

Geef een reactie