VIDEO: ARISTIEK MET MAKE-UP!

De laatste tijd voel ik dit veel vaker, namelijk het maken van extreme make-up looks en mijn ‘normale looks’ zijn al niet voor iedereen weggelegd, laat staan de dramatische variant ervan. Niet alleen ik ben fan, want het is één van de veel aangevraagde video’s, namelijk het opnemen van uitbundige looks met een facepaint touch, alleen zonder facepaint, maar smijten met oogschaduws. Dat kunnen wij!

ARISTIEK MET MAKE-UP!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:
– Sleek Bare Skin Foundation Shell
– Ben Nye Creme Highlight Ultralite
– Ben Nye Neutral Colorless Face Powder
– NYX Jumbo Pencil Milk
– NYX Ultra Pearl Mania Pigment Jade
– INGLOT Freedom System Eyeshadow 30

ARISTIEK MET MAKE-UP!

ARISTIEK MET MAKE-UP!
– 120 Palette (= I bought this one on eBay!)
– Sleek Caribbean Collection Palette Curacao
– Graftobian Makeup Setting Spray
– Hema Eyeliner Black
– Bourjois Twist Up Mascara
– Essence eyepencil In The Nude
– Lash curler
– MAX&MORE Fake lashes
– DUO Lash Glue Dark-Tone
– Sugarpill Loose Eyeshadow Goldilux

ARISTIEK MET MAKE-UP!

ARISTIEK MET MAKE-UP!

Kwasten die ik heb gebruikt:
– Boozy shop Flat Kabuki Brush
– Zoeva Soft Definer Brush
– Cheap makeup brush from eBay in black and also pink
– Sigma Beauty Mrs. Bunny Kit
– Sigma Beauty Precision Angle brush

ARISTIEK MET MAKE-UP!

ARISTIEK MET MAKE-UP!

Het is zo vrolijk, het is anders, maar het is ook de kant waar ik naar toe wil werken qua make-up variatie. Hier en daar een pin up look met een gekke lipstick, een andere kleur eyeliner, oogschaduw op mijn hals, sleutelbeenderen en zelfs in het haar. Gewoon omdat het kan, dit is ook één van de redenen dat ik een blog wilde beginnen: het delen van creatieve looks!

Wat voor kleurencombinatie wil jij nog graag zien?


4 Comments

 • Bianca

  26/08/2015

  Wauw, die gouden tranen, super mooi! Altijd leuk om te zien welke producten je daarvoor gebruikt

  Reply
  • CynthiaKoning

   30/08/2015

   Dankjewel Bianca! Ja, het is ook elke keer weer zo’n lijst, soms vraag ik mij af waar ik het voor gebruikte en dan zie ik de tutorial weer, haha!

   Reply
 • Anouk

  26/08/2015

  WAUW deze vind ik prachtig!!!

  Reply

Geef een reactie