ZOMBIE MEETS CYNTHIA ’15!

Eerst word je gebeten door één of andere knaap die jou als een lekker hapje zag, een verse zak met bloed is nooit verkeerd, toch? Het virus bevindt zich al in jouw lichaam, maar wordt het geactiveerd? En omdat je bent gebeten? Zou dat het virus wakker maken? Ba dum tss.. ook dit jaar mag de look niet missen uit de Halloween reeks, namelijk een Zombie Meets Cynthia!

zombie makeup

zombie makeup2012.

zombie makeup2014.

Elk jaar probeer ik het weer, een compleet andere zombie, de eerste keer was het alleen met oogschaduwen en wat nepbloed. Twee jaar later volgde al de huidwax, inclusief lenzen en de ranzige tanden, maar toch met wat minder skills. Dit jaar waag ik mij erop nieuw aan, op naar een nieuwe zombie!

zombie makeup

Het blokkeren van mijn wenkbrauwen was een must, vooral omdat die altijd de aandacht trokken. Met wat Mehron Spirit Gum plakte ik deze op mijn huid, zodat ze op de achtergrond werden gewerkt. Ook gebruikte ik wat spirit gum onder mijn ogen en blende daaroverheen een laag huidwax. Goed vervaagde ik de randen met wat arganolie, de vorige keer had ik deze skills nog niet, haha!

zombie makeup

zombie makeup

Ik wil dat de verhoogde rand van mijn oogkassen op zijn plek blijft zitten en daarvoor maak ik gebruik van de Mehron Liquid Latex. Hierdoor hardt de Ben Nye Nose & Scar Wax uit en kun je er urenlang van genieten. Ook maakte ik enkele rondjes bij mijn neus, voegde watten toe, maakte uitstekels aan mijn kaaklijn, alsof mijn huid was gaan rotten en bouwde dit op in stevige lagen en sealde alles voor de laatste keer met een flinke dot aan latex.

zombie makeup

zombie makeup

Mijn huid is te levendig met mijn eigen huidskleur en besloot dit te veranderen in een donkergrijze en lichtblauwe kleur uit Monster Wheel van Ben Nye. Hier en daar wat groen + donkerpaars en vulde de gaten in het gezicht op met de donker paarsbruine kleur, inclusief wat lichtrood. Hier en daar maakte ik ook wat pus rondom het rottende vlees met de gele kleur uit de Master Bruise Wheel van Ben Nye. Voor het opwekken van de glans, maakte ik gebruik van de Castor Seal van Graftiobian en smeerde dit in de gaten, maar ook rondom de rottende huid.

zombie makeup

Mijn ogen zelf wilde ik wat meer in de kassen laten verdwijnen, vandaar dat ik voor de donkerpaars koos uit de Monster Wheel, vervaagde het omhoog tot mijn wenkbrauwen, maar ook tot de verhoogde oogkas. Wil je voor een complete zombie look gaan, dan moet je de witte lenzen niet vergeten!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

ToothFX in het goud van Mehron in het goud op de tanden en wat leftovers van mijn kwasten daaroverheen. Hierdoor krijg je het rottende tanden idee, alsof ze net nog niet uit je mond vallen. Nepbloed smeren over je wangen, wat op het puntje van mijn neus en een beetje rond mijn mond. Misschien iets teveel, maar hey, nepbloed is nooit verkeerd!

zombie makeup2014.

zombie makeup2015.

zombie makeupDe Nederlandse tutorials komen er nog aan!

Een fles conditioner van Aussie in mijn haar, het ruikt niet alleen goddelijk, maar ook meteen een treatment. Vergeet niet de zombiebeet, want dat is een musthave als je veranderd in een zombie en wat dacht je van de smerige zombie nagels? Hierdoor maak je je outfit helemaal compleet!

Ben jij weleens een zombie geweest? En hoe ga jij verkleed dit jaar?

De foto’s zijn bewerkt, omdat ik te licht was qua make-up hierdoor zijn sommige foto’s ook zo wazig. mimimi.

12 Comments

 • Priscilla

  29/08/2015

  Lijkt me zo kick voor de halloween optocht hier in de buurt! Het ziet er echt geweldig uit! Leuk ook om je progressie te zien!

  Reply
  • CynthiaKoning

   30/08/2015

   Thank you, thank you! Oh ja, dat lijkt mij ook tof! Wij hebben dat hier helemaal niet, ook niet zo’n zombie apocalyps walk, die heb je wel in Amsterdam, maarja, zit je als een zombie in de trein, letterlijk en figuurlijk, haha!

   Reply
 • Irma

  29/08/2015

  Zo! Wat een verschil per jaar!
  Dit is wel mijn favoriet hoor!

  Reply
 • Sandy

  29/08/2015

  Wat vind ik dit toch geweldig om te zien, ook hoe je je ontwikkelt hierin! Je zombielook is echt geweldig gaaf geworden, you go girl!

  Reply
  • CynthiaKoning

   30/08/2015

   Dankjewel lieverd! Ik stond er ook echt versteld van, vooral de zombie bite. Van zo’n blok aan huidwax tot aan de vellen die eraan hangen. :’)

   Reply
 • Anne-Laura

  29/08/2015

  Dit is echt ranzig goed gelukt, het ziet er allemaal heel echt en vooral dood uit ;) Heel knap!

  Reply
 • bymarlayne

  30/08/2015

  Heel tof gedaan! Maar vooral die wond op je arm ziet er echt ontzettend smerig uit. Maar laat dat ook nou net de bedoeling zijn.

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Dankjewel! Ik vond het ook tof om te zien hoe ik over de jaren heen ben veranderd met de make-up! :D

   Reply
 • Joyce

  31/08/2015

  Super mooi gedaan, ik zou t niet kunnen! Lijkt me enorm gaaf om naar zo’n Halloween feest te gaan! Jammer dat ze t hier in Zeeland niet vieren…

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Dankjewel dame! Dat vind ik ook jammer, in Nederland is er helemaal niet veel te doen met Halloween.

   Reply
 • Grim&Glam

  30/09/2015

  Ik vind hem erg goed gelukt! Heb zelf eergister ook een zombielook gemaakt en ik moet zeggen dat ‘ie compleet mislukt was. Haha.

  Reply

Geef een reactie