VIDEO: MIJN CLUTCH COLLECTIE 2015!

Mijn schoenencollectie liep uit de hand toen ik een tiener was, grotendeels pas ik inmiddels niet meer, want je voeten blijven helaas doorgroeien. Ze mochten op maat 40 wel stoppen, maar tevergeefs. Op naar een nieuwe verzameling, namelijk het opsparen van clutches! Dit is geheel onbewust gegaan, maar vandaag laat ik jou mijn hele clutch collectie van 2015 zien!

clutch primark

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ja, ik heb er aardig wat, van de goedkoopste van de Primark tot aan oude klassiekers van de thriftshop tot aan de eigen gemaakte van mijn moeder. Van roze, rood, blauw tot aan neongeel, stiekem mis ik nog een blauwe clutch en een groene.. OH. GROEN! Of turkoois. Mh, mijn volgende missie..

Heb jij clutches? En welke was jouw favoriet?


5 Comments

 • Stephanie

  30/08/2015

  YAY Bunny for the win !!!!!! <3 Leuke clutch verzameling ^^
  Jij gaat mij nog aan een nieuwe verslaving helpen !!!

  Reply
  • CynthiaKoning

   30/08/2015

   OH YEASH! Ze is fantastisch, maar ook die shoplogs, geweldig joh. Zo jammer dat het in Nederland zo duur is, is dat bij jullie trouwens ook zo? HAHAHA, OEPS! ^^

   Reply
 • Jasmine

  30/08/2015

  Je felroze en felgele zijn zo gaaf!! Waah lol tampons, tjah moet toch voorbereid vertrekken. De clutch gemaakt door je moeder ziet er zo royal uit. Nope geen clutch voor deze hier. Had er ooit eentje met zwarte glimpailetten- super ordi en zo :P

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Voorbereiding is het halve werk, toch! OH, HEERLIJK! Ik houd van dat soort clutches, lekker fout! Dankjewel! Royal, goed omgeschreven!

   Reply
 • Sabine

  30/08/2015

  Coole collectie! De rode heb ik ook, gekregen van een vriendin. Word nog een bijpassende jurk bijgezocht voor een wedding..2016 pas mag ach ben in iig op tijd.
  Zelf heb ik een schoenentic en momenteel lipsticks.
  Met tassen heb ik het toch minder, gebruik vaak mijn canvas tassen of rugzak van eastpack gezien ik altijd nogal veel mee sjouw.

  Reply

Geef een reactie