VIDEO: MIJN CLUTCH COLLECTIE 2015!

Mijn schoenencollectie liep uit de hand toen ik een tiener was, grotendeels pas ik inmiddels niet meer, want je voeten blijven helaas doorgroeien. Ze mochten op maat 40 wel stoppen, maar tevergeefs. Op naar een nieuwe verzameling, namelijk het opsparen van clutches! Dit is geheel onbewust gegaan, maar vandaag laat ik jou mijn hele clutch collectie van 2015 zien!

clutch primark

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ja, ik heb er aardig wat, van de goedkoopste van de Primark tot aan oude klassiekers van de thriftshop tot aan de eigen gemaakte van mijn moeder. Van roze, rood, blauw tot aan neongeel, stiekem mis ik nog een blauwe clutch en een groene.. OH. GROEN! Of turkoois. Mh, mijn volgende missie..

Heb jij clutches? En welke was jouw favoriet?

5 thoughts on “VIDEO: MIJN CLUTCH COLLECTIE 2015!

  1. Je felroze en felgele zijn zo gaaf!! Waah lol tampons, tjah moet toch voorbereid vertrekken. De clutch gemaakt door je moeder ziet er zo royal uit. Nope geen clutch voor deze hier. Had er ooit eentje met zwarte glimpailetten- super ordi en zo :P

  2. Coole collectie! De rode heb ik ook, gekregen van een vriendin. Word nog een bijpassende jurk bijgezocht voor een wedding..2016 pas mag ach ben in iig op tijd.
    Zelf heb ik een schoenentic en momenteel lipsticks.
    Met tassen heb ik het toch minder, gebruik vaak mijn canvas tassen of rugzak van eastpack gezien ik altijd nogal veel mee sjouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *