SNAPCHAT OVERZICHT #1!

Een tijdje geleden lichtte ik jou al in dat mijn IG-overzicht lichtelijk is aangepast – misschien is aangetast wel geschikter, haha! – namelijk met teveel make-up looks, bloed en SFX. Om jullie toch nog in mijn personal life te betrekken, kwam ik enkele dagen terug op het idee om jou mee te nemen via Snapchat en wist je dat je die snaps kunt opslaan?!

snapchat

De laatste weken kon je al lezen in de “Last week, I was thankful for..”-artikelen dat ik actiever was geworden op de social media, maar ineens realiseerde ik mij dat ik ze ook op de site kon delen als ik de foto’s opsloeg! Het is een kleine reeks, maar ideaal om jou het idee te geven waarmee ik bezig ben/was!

snapchat

Yeap, ik spreek en schrijf Engels op mijn Snapchat. Waarom? Omdat ik ook Amerikaanse vrienden heb en zij verstaan/begrijpen geen Nederlands, gelukkig spreekt een groot deel van Nederland wel Engels, YAY! Daarnaast gebruik ik Snapchat ook voor het Engelse kanaal, maar nu was ik na een lange dag – did a shitload of stuff! – nog artikelen aan het schrijven, omdat ik er zin in had. In de avond schreef ik er maar liefst 3.

snapchat

Daarnaast houd ik je ook nog eens up-to-date van het Nederlandse kanaal, want ik was bezig met het bewerken van de video! Goddamn, wat een blunders en bloopers zitten er altijd in mijn video’s, haha. Check hier trouwens de shoplog!

snapchat

OMG. VERTICALE FOTO. Ja, het is even niet anders, want soms maak ik foto’s verticaal voor de app. Hier was ik bezig met mijn nagels, speciaal voor de zombie look, want dan moeten je nagels #onfreak zijn!

snapchat

Het idee van Snapchat was ook om jullie mee te nemen achter de schermen, maar ook het proces tijdens het maken van make-up looks! De after foto mogen we niet vergeten, maar de zombie nagels zijn compleet!

snapchat

Heel leuk als die SFX looks, vooral het maken ervan en dan tevreden zijn met het resultaat, maar als je moet opruimen heb ik het al snel gehad. De groengrijze kleur krijg je er verdomd moeilijk af en dat zat ook om en onder mijn nagels. Thank god zijn ze nu kort, gevijld en fris!

snapchat

Sinds kort kijk ik Sons of Anarchy, maar jongens, dit is hét. Breaking Bad was een serie waar veel mensen vol van waren, over SOA heb ik weinig gehoord, hier en daar wat, maar DEAR LORD. SWEET BABY JESUS. DIT IS HET!

snapchat

YAAAY, voor mijn shoplog ging ik naar de Action om items in te slaan, op de terugweg naar huis vermeldde ik jullie dat ik was geslaagd voor enkele goodies!

snapchat

Mijn kamer probeer ik steeds vaker netjes te houden, aangezien het ook mijn werkplek is en omdat Halloween eraan komt ligt alles een beetje over hoop. Dat was de reden dat ik de boel ging schoonmaken, maar wel met een lekkere waxmelt!

snapchat
Met drie uur slaap, wilde ik een nieuwe make-up look erop smeren en dat lukte wel degelijk, alleen had ik wat moeite om te poseren. SUP. SUP. SUP BRA. Dit was mijn make-up look van afgelopen – welke dag was dit? donderdag? – Nee, woensdag!

snapchat

Weet je wat ik de laatste tijd doe? Teveel ASMR luisteren, maar ook creepypasta! Horror verhalen, waargebeurde verhalen of van die interactieve verhalen, je kunt mij er voor wakker maken, maar ik ben waarschijnlijk al wakker. Anyway, Corpse Husband heeft zo’n toffe video online gezet, zeker de moeite waard om te kijken als je er tegen kunt of course!

snapchat

Mijn computer zat zo vol, vertoonde wat kuren, dus ik besloot deze volledig leeg te halen en te herinstalleren, wat heeft gewerkt! Het zijn spannende momenten, zenuwen like hell, zweten als een otter.. je weet nooit of het goed gaat.

snapchat

Helaas heb ik de look nooit gepubliceerd, maar inmiddels zijn mijn skills zo verbeterd dat ik hem ook niet wil publiceren. Mijn iMovie stopte er toentertijd mee, kon de video niet meer bewerken en hij was zo’n drie uur, waardoor overplaatsen niet mogelijk was. Zo jammer, zoveel werk, maar het bracht mij wel het Engelse kanaal!

snapchat

HAHAHA! Het maakt mij nog steeds aan het lachen, vooral omdat dit een foto is die in de rij stond van mijn video’s. Als je aan het editen bent heb je een beeld waar de video zich op afspeelt, maar ook waar je in knipt en daar stond deze. Tijdens het praten maakte ik deze beweging.

snapchat

AAAAAH! Ik kon het niet geloven, ik kan het nog steeds niet geloven! 1 miljoen views op QUEENKINGSFX! Alle video’s bij elkaar zijn meer dan 1 miljoen keer bekeken, hoe bizar? Oh, ik ben er zo dankbaar voor! Ook die abonnees, te gek voor woorden.

snapchat

Ik moet nog zoveel reviewen, maar nu heb ik ze allemaal verzamel en wil deze graag eruit gooien binnenkort. Sommige producten liggen al maanden, meer dan een jaar te wachten op een review. SHAME ON ME! Ze komen eraan, ze zijn onderweg.

snapchat

OH. YEASH. Ik kan soms gewoon niet stoppen met kijken, het is zo spannend! Inmiddels zit ik in seizoen vier, halverwege de serie trouwens, maar die cliffhangers, de spanning in de serie, de dingen die er gebeuren, zeker de moeite waard om te kijken.

snapchat

Het zijn niet echt hele speciale foto’s, maar dit is wel een klein kijkje in mijn leven, want grotendeels ben ik bezig voor de website en YouTube. Veel editen, dat zijn sowieso vier dagen uit mijn leven, daarbij komen de artikelen en nog zoveel meer dingen, maar hey, als je ervan houdt, dan doe je dit de hele dag en dat doe ik! Volg mij op Snapchat onder de naam QueenKingg en neem een kijkje in mijn leven!

Heb jij Snapchat? En hoe heet jij?


16 Comments

 • Jorinde

  31/08/2015

  Leuk om zo een kijkje te nemen in je leven cynth! Tegenwoordig iedere nacht wakker i.v.m zwangerschap, dus heerlijk vermaak voor mij :-)

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Oh no, vervelend Jo! Leuk dat je reageert, ik waardeer je lieve comments enorm! <3

   Reply
 • Stephanie

  31/08/2015

  zo’n review / blog pile komt mij bekend voor lol, er staat hier ook nog een boel te wachten :D

  Reply
 • Floortje

  31/08/2015

  Whoa! Die zwarte panter(?) makeup is echt heel gaaf! Jammer dat hij niet te bewonderen viel. En jezzz jouw reviews zijn altijd fijn, kijk ik naar uit! ^^

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   So true! Het kostte mij ook echt enorm veel werk, zowel het aanbrengen als het verwijderen, die look stond op mijn eerste record van 4 uur? in de make-up. Serieus?! Ik vind reviews het moeilijkst om te doen, haha! Dankjewel, dat is heel motiverend en leuk om te horen! <3

   Reply
 • Irma

  31/08/2015

  Dit moet je vaker doen!!
  Ik vind het leuk :)
  Ik heb zelf snapchat een paar jaar terug verwijderd, dus kan ik je helaas daarop niet volgen

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Dankjewel! Ik zal het zeker vaker posten, ik merk dat veel dames en heren geen Snapchat hebben en zo krijg je toch nog een kijkje in mijn personal life!

   Reply
 • Bianca

  31/08/2015

  Oh brrr die nagels hahha!

  Reply
 • Leuk dat je het op je blog deelt! Ik weiger snap nog steeds, dus zo krijg ik toch nog alles mee!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   YAAAY, goed om te horen! Veel mensen hebben het verwijderd, kan het mij ergens ook wel voorstellen. Het is ook een app om je nudes te sharen. :’)

   Reply
 • maroussia

  31/08/2015

  Ik ga je maar even snel toevoegen. Dit kan ik natuurlijk niet missen. Jij en je geweldige persoonlijkheid ;)

  Reply
 • Rachel

  31/08/2015

  super tof dat je video’s zovaak bekeken worden meid topper!

  Reply
 • Stephanie

  01/09/2015

  Echt vet die weerwolf-achtige look! Gaaf trouwens 1 miljoen volgers, onwijs bijzonder!
  Mijn moeder stuurde trouwens jouw blog naar me door met de vraag ‘of ik jouw blog al kende’. Ja ofcourseeeeee :). En het ging over een zombie-tutorial, leek haar leuk voor EFF haha.

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Dankjewel Stephanie! Ik vind het ook jammer dat ik die nooit heb kunnen publiceren! Dankjewel! HAHAHA, serieus? That’s incredible joh! Lieve mom! :D

   Reply

Geef een reactie