TALK: DE NIEUWE OPVOLGER VAN IPHONE 6?

Afgelopen nacht kreeg ik het lichtelijk benauwd toen mijn telefoon wat rare activiteiten vertoonde, want zonder een smartphone kan jouw Koning niet leven. Hoe moet ik Twitteren dan, als ik mij onderweg verveel? Hoe moet ik mijn leven met jullie op Snapchat delen? En hoe moet ik Instagram op de hoogte houden van nieuwe bloederige foto’s? Juist’m, een telefoon is belangrijk!

iphone 6 opvolger

Voorheen vond ik een draagbare telefoon een must have, vanwege de veiligheid, zodat je naar huis kon bellen als je ergens was gearriveerd, maar toen kreeg ik een telefoon met internet. Er ging een nieuwe wereld voor mij open, totdat ik een blogger werd, want toen was het pas echt raak!

Ditartikelisinsamenwerkinggeschreven

Altijd heb ik al een kleine gadget obsessie gehad, wilde het nieuwste van het nieuwste uitproberen, maar sinds ik mijn iPhone 5 in bezit heb, ben ik een tevreden Apple liefhebber. De connectie met de computer en iPad is waanzinnig, vooral omdat je nu kunt doorschakelen van de ene naar de andere. Heel anders met artikelen, zo kan ik jou overal mee naar toenemen, het vastleggen en dankzij de telefoon probeer ik ook meer te vloggen!

iphone 6 opvolger

Hoe nieuwer de telefoon, hoe beter de kwaliteit, zo ook die van het beeld. Daarom begon mijn hart te kloppen bij het horen van de nieuwste iPhone, namelijk nummer 6. Het ging hard toen 4 uit kwam, want na 4 kwam de 4S, maar al snel iPhone 5S en 5C en toen was iPhone 6 en ineens iPhone 6 Plus! Maar wat zou de volgende zijn?

iphone 6 opvolger

Zoals ik al zei ben ik niet alleen verslaafd aan mijn smartphone, maar leef ik gezond met een Apple device, haha! Hoe zou de nieuwe iPhone eruit gaan zien en wordt dat een iPhone 7? Of krijgt het een andere naam? Een dunne telefoon? Nog kleiner? Of juist groter? Zit draadloos opladen daarbij? En hoe zit het met het internet? Toch een toetsenbord? Of blijven we bij de touchscreen? Gelukkig houdt T-Mobile jou up-to-date, als je dat wilt! Meldt je dan hier aan op op de hoogte te blijven van de opvolger van de iPhone 6!

iphone 6 opvolger

Hoe zit het trouwens met de camera? Want die blijft ook steeds vernieuwen, waardoor we betere vlogs kunnen schieten én natuurlijk de foto’s! Sinds mijn beeldscherm weer heel is, ben ik een stuk actiever geworden op IG en sta ik meer in contact met jou en dat is waar het allemaal om draait! Maar wat zijn jouw gedachten over de iPhone die opkomst is? En wat denk jij dat de nieuwste telefoon allemaal kan?

Hoe gaat volgens jou de nieuwe iPhone eruit zien?


3 Comments

 • Jasmine

  03/09/2015

  Mmh, waarschijnlijk nog vriendelijker voor het gebruik van Apps, aangezien er daar steeds meer van komen en de vraag hoog is. Ik hoop enkel dat het een stevige wordt na de verhalen over de plooibare vorige Iphone.

  Reply
 • Irma

  03/09/2015

  Sinds ik een iPhone heb, ben ik verslaafd!
  Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe!

  Reply
 • Floortje

  03/09/2015

  Haha, kom ik aan met mijn non-smartphone. Scheelt weer dat ik dan niet me druk hoef te maken dat ik niet achter ga lopen, want dat doe ik toch al. :’) Ik had al iets erover gehoord, maar wat het precies was weet ik niet meer. Volgens mij zou hij iets gebruiksvriendelijker worden met sneller internet, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen!

  Reply

Geef een reactie