URBAN DECAY HERFSTCOLLECTIE 2015!

Met de koude dagen in het vooruitzicht moeten we de zomerse tinten inruilen voor wat donkerder, wat rokeriger en helemaal met de nieuwe collectie opkomst. Het geheim zit in de perfecte smokey eyes palette met de mooiste neutrale tinten, de zwoele rokerige oogschaduwen en dat allemaal in één palette. Urban Decay flikt het hem weer, want zij voegen een nieuwe Naked Palette toe, inclusief nog meer prachtige items!
Urban Decay Herfstcollectie 2015

Urban Decay Herfstcollectie 2015

De herfstcollecties vliegen je als het ware om de oren, want de nieuwe kleuren staan voor de deur. Niet alleen zie je de bomen langzaamaan hun groene kleur verliezen en overgaan naar roodoranje, maar ook de buitengeur is aan het veranderen. Geen zorgen, want Urban Decay stelt je niet teleur met hun collectie.

Urban Decay Herfstcollectie 2015

Wij zijn gek op de matte lip look, maar niemand zit te wachten op een formule die droge lippen veroorzaakt, doordat de vocht eruit wordt getrokken. Daarom komt UD met de nieuwe Revolution Lipsticks, inclusief een comfortabele en draagbare matte variant. Van Matte Bad Blood naar Matte Blackmails en zelfs de colorjunkies kunnen aan de slag met Matte Bittersweet!

Een crèmige textuur met een waanzinnige pigmentatie en een langdurig resultaat en niet te vergeten de avocado-, olijf- en babassu olie die in del lipsticks is verwerkt. Shea boter verzacht, illippe boter hydrateert en vitamine C + E voorzien de lippen van antioxidanten. Verkrijgbaar in negen nieuwe kleuren voor €23,70.

Urban Decay Herfstcollectie 2015

Urban Decay Herfstcollectie 2015

Matte Blackmail: Een diepmatte bessenkleurige wijnrood.
Matte Bad Blood: Mat, maar dieprood.
Matte Tilt: Een matte feloranje.

Urban Decay Herfstcollectie 2015

Urban Decay Herfstcollectie 2015
Matte Temper: Fel oranje en ook deze is mat.
Matte After Dark: Mat mediumdonker bessenkleurig roze.
Matte Menace: Mat medium fuchsiaroze.

Urban Decay Herfstcollectie 2015

Urban Decay Herfstcollectie 2015
Matte Bittersweet: Felpaars, maar ook deze is mat.
Matte 1993: Een medium matte brown.
Matte Stark Naked: Een licht matte nude.

Urban Decay Herfstcollectie 2015 Urban Decay Herfstcollectie 2015

Hoe houd jij je wenkbrauwen in toom met de hysterische wind die je van voren krijgt? Juist’em, daarvoor heb je de flexibele Hold Browl Gel. “Tame them into submission!” Want Fifty Shades of Grey is hier niks bij, of dat net een stapje te ver? Begin dan bij het domineren van je eigen wenkbrauwen! Houd de haren in bedwang met maar liefst vijf nieuwe tinten, namelijk transparant, taupe, neutraalbruin, warmbruin en donkerbruin voor €20 per stuk.

Urban Decay Herfstcollectie 2015 Urban Decay Herfstcollectie 2015

Misschien ben je niet geboren met de perfecte wenkbrauwen of het je iets te enthousiast de haren geplukt, geen zorgen! Hoe dan ook, zij leven met je mee, want Urban Decay schaft vier nieuwe kleuren taupe, neutraalbruin, warmbruin en donkerbruin toe aan het assortiment, inclusief een borsteltje aan de achterkant. Verkrijgbaar in de winkel voor €20.

Urban Decay Herfstcollectie 2015 Urban Decay Herfstcollectie 2015

Het pareltje bewaarde ik voor het laatst, want dit is wel dé must have van de collectie. Oké, de lipsticks zou ik ook wel willen aanschaffen, haha! Natuurlijk heb ik het over de allernieuwste palette, namelijk Naked Smoky! Experimenteer met prachtige tauptinten, rijkbruin, diepzwart, multidimensionaal grijs, maar ook brons en nog veel meer.

Van links naar rechts:
High: Glanzend champagne met glitters.
Dirtysweet: Medium brons.
Radar: Metallic taupe met lichtweerkaatsende glitters.
Armor: Zilver-taupe metallic met kleine glinstering.
Slanted: Licht metallic grijs.
Dagger: Medium houtskleur met glinsteringUrban Decay Herfstcollectie 2015Black Market: Gitzwart satijn.
Smolder: Diep pruimkleurig taupe.
Password: Koel mat-taupe.
Whiskey: Rijk matbruin.
Combust: Zacht roze-taupe.
Thirteen: licht satijnbeige.

NIet alleen komt er een handige make-up kwast bij, waarmee je een coole rokerige touch aan je look kunt geven, maar ook een lookbook met vier favoriete Naked en Smoky looks die stap voor stap worden uitgelegd! Een schitterende verpakking, een geweldige inhoud en leuke accesoires die erbij komen. De Naked Smoky Palette is verkrijgbaar voor €49,90.

De gehele herfstcollectie van Urban Decay is verkrijgbaar in de webshop van ICI PARIS XL, maar ook in de winkel bij de Kalverstraat in Amsterdam, zodat jij de producten in het echt kunt bezichtigen voor je aankoop doet. De producten liggen sinds 4 september in het schap, sla je slag!

Heb jij al iets van de collectie? En wat zou jij graag willen hebben?


7 Comments

 • beautifulday4makeup

  07/09/2015

  Daar zitten enkele spulletjes in die mij hebberig maken :)

  Reply
 • Michaela

  07/09/2015

  Een lijstje waarvan je constant denkt ‘hebben, hebben, hebben’ Ben super benieuwd naar de producten ;)

  Reply
 • mariëlle

  07/09/2015

  Volgend mij zitten er echt prachtige producten tussen ♡

  Reply
 • Ohhhh mag ik even kwijlen?! Zulke mooie producten <3

  Reply
 • femketje

  07/09/2015

  aaaaah ik MOET dat smokey palette hebben!

  Reply
 • Irma

  07/09/2015

  Mooi!
  Die eerste kleur uit het palette is gorgeous!

  Reply
 • Bianca

  07/09/2015

  Wauw die paarse lipsticks! En dat palette natuurlijk <3

  Reply

Geef een reactie