HALLOWEEN VIDEO: TRYPOFOBIE HAND TUTORIAL!

Het is bijna de maand van de horror, lekker griezelen en vieze dingen op het wereldwijde web opzoeken om jouw kostuum te bouwen. Na de opkomst van vorig jaar zijn de Halloween feestjes in de smaak gevallen, waardoor menig man bezig is met het ranzigste, gruwelijkste of meest shockerende item. Mijn zieke gedachten matcht nu perfetto met die van jou, vooral de trypofobie obsessie!

trypofobie

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de video heb gebruikt:
– Mehron Spirit Gum
– Ben Nye Nose & Scar Wax
– Argan olie
– Dotting tool
– Spatel
– Tissues (=om de dotting tool schoon te maken)

Het geeft men de kriebels en vooral als ze je hand gaan schudden zullen zij zich bedenken. Trypofobie staat namelijk voor de fobie of angst voor gaten, zowel in objecten als in eten, maar ook het menselijk lichaam. Het is vies, je wilt je huid openkrabben, want misschien leven er wel beesten in.. ba dum tssss..

Heb jij last van trypofobie?

8 thoughts on “HALLOWEEN VIDEO: TRYPOFOBIE HAND TUTORIAL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *