Last week, I was thankful for.. #66

Oh, nummer 66. Ba dum tss, wat zou het brengen? En wat bracht het mij? Een zondagnacht – zondag naar maandag toe – met ellende, water wat overal lekte, slapeloze nacht, een verrot slaapritme, maar ook goede dingen, namelijk het openen van mijn postbus, ons gezin, mijn bezoekers, followers en de royal family! Er zijn zoveel dingen waar ik afgelopen week dankbaar was..

"Be real with me, or just leave me alone."

 

Regenachtige dagen – geweldige complimenten van jullie – What Do You Mean – Sons of Anarchy – Head & Shoulders shampoo – het Snapchat artikel wat goed in ontvangst werd genomen – Expeditie Robinson – intensieve workout – Ranking the Stars – Linda’s Zomerweek – Bizzy Bone – het nummer Renegades van X Ambassadors – het openen van mijn postbus! – Halloween DIY’s – productieve dagen – tevreden zijn – ons gezin – boterkoek – ASMR – het opzetten van mijn Halloween achtergrondhet nieuwe nummer van Miley Cyrus – positieve energie – jullie comments! – het eindnummer van Drew – football – nog 70.000 views tot de 1.000.000 views – Bone Thugs-N-Harmony – dagelijks looks maken – uitgaan – season final van SOA – de halve maan in de nacht – Young E – mijn nieuwe workout schema – Tech N9ne – amaretto – afstand nemen – pepernoten – regelmatig vloggen(=ik moet hier wat beter in worden, haha!).

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Irma

  09/09/2015

  Sounds like a good week!
  Ik was dankbaar voor mooie avondjes uit en nieuwe vrienden.

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Oh yaaas, dat is ook een hele mooie! Nieuwe vrienden zijn altijd goed, lekker verfrissend!

   Reply

Geef een reactie