FOTD: DENIM.

Zo spring ik van blauw naar groen, paars gecombineerd met geel, oranje en rood weer met geel. Hier en daar verschijnt een natuurlijke make-up look, maar vaak wordt de boel ook daar lichtelijk opgevrolijkt met een leuk kleurtje. Mijn dagelijkse looks zijn met de Noorderzon vertrokken, want op dit moment zit ik regelmatig in een compleet andere make-up look, ditmaal Denim!

FOTD: DENIM

FOTD: DENIM

FOTD: DENIM

FACE:
GOSH Primer Plus + Hydration
Max Factor Miracle Match Foundation
BE Creative Makeup Diamond Dew Glow Foundation
Ben Nye Neutral Set Colorless Face Powder
NYX Blush Taupe
NYX Blush Spice
Sleek Face Contour Kit Light

FOTD: DENIM

FOTD: DENIM

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
88 Matte Palette
Beauty Without Cruelty Sensuous Mineral Eyeshadows Loose Obsession 62
INGLOT Freedom System Eyeshadow 347
INGLOT Freedom System Eyeshadow 355

FOTD: DENIM

FOTD: DENIM

FOTD: DENIM

NYX Ultra Pearl Mania Space
W7 In The Mood Palette
Make Up Store Microshadow Meteor
2in1 5 Colors Eye Shadow Eyeliner Gel
Wimperkrultang
Lucky Flower Nepwimpers
DUO Lash Glue
GOSH Velvet Touch Eye Liner Blue Moon 001

FOTD: DENIM

FOTD: DENIM

LIPS:
Make-up Studio lipliner No. 05
Make Up Store Microshadow Meteor

Zo jammer dat ik na mijn make-up look pas mij ging omkleden, want in deze video zie je namelijk mijn outfit van die dag. Ik was op dat moment druk bezig met het helpen verhuizen van spullen, waardoor ik ‘oude’ kleding had aangetrokken, maar dit zijn ook mijn make-up shirts + de SFX. Vandaar dat ik die nog niet had omgewisseld, maar ik kreeg veel vragen naar een tutorial, dus die houd je nog van mij tegoed!

Blauw, komt dat weleens in jouw make-up looks voor?


5 Comments

 • Jorinde

  09/09/2015

  Mooie look. Nee, ik gebruik bijna nooit blauw. Wel vaak paars als oogpotlood onder mijn ogen :-)

  Reply
 • Jasmine

  09/09/2015

  Blauw, niet vaak genoeg. Het staat jou wel heel goed (ookal heb je blauwe ogen :P ) en je Inglot palette ziet er zo goed uit!!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Touché, je slaat de spijker op de kop! Dankjewel, ik moet de palette nog reviewen, maar stiekem ben ik op de kerstperiode aan het wachten, want daar zijn de kleuren echt geschikt voor!

   Reply
 • Chahrazad

  09/09/2015

  Wat een prachtige ooglook!

  Reply
 • Irma

  09/09/2015

  Mooie kleur! Dit staat je echt heel goed! :)

  Reply

Geef een reactie