MINERALISSIMA BLUSH BRUSH + FLUFFY OOGSCHADUWKWAST! (MUSTHAVES!)

Hoe langer je in de make-up zit, zowel jaren als uren, hoe meer eisen je gaat stellen aan producten. Zelf betrap ik mij op dat ik vrij kritisch ben op oogschaduws, maar ook de kwasten waarmee ik het aanbreng. Hoe beter de kwaliteit van beide items, hoe mooier mijn looks worden. Daarom houd ik ervan om nieuwe dingen uit te proberen, waaronder de kwasten van Mineralissima!

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Het oog wilt zeker wat en vooral bij het zien van zo’n fantastisch luxe merk, want het oogt rijk en vanwege de verpakkingen doen het jou misleiden naar een high-end merk. De prijzen zijn juist het tegenovergestelde, want Mineralissima wordt verkocht voor verleidende spotprijsjes.

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Twee kwasten uit hun collectie, want zij hebben niet alleen blush brushes, maar ook oogschaduwkwasten, eyelinerpenselen, kwasten voor gezichtspoeders, concealer en foundation, maar ook nog enkele anderen. Ze komen met matte hendels, verpakt in plastic, inclusief een brush houder, waardoor je de haren getemd kunt houden. Ideaal ook voor reizen!

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

De schuine Blushkwast is perfect voor het aanbrengen van blushes, maar ook voor het contouren van je gezicht. Dankzij de afgesneden haren kun je eenvoudig je jukbeenderen opzoeken met een donkere kleur. Crèmekleurige haren wat verloopt in een ombre effect naar donkertaupe en weer iets lichter.

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Dankzij de enorm zachte synthetische haren kun je goed de blush of bronzer aanzetten, opbouwen, maar vervagen alsof het boter is. De haren zijn zo zacht, prikken niet, maar hebben een goede stevigheid! Daarnaast ligt deze ook zalig in de hand, dankzij de lange steel.

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Blending brushes, daar ben ik nog kritischer over, want dit gaat om de ooglook, extra close-up foto’s en wat dacht je ervan met lijnen in je oogschaduw? Daar zit ik niet op te wachten! Zijde zachte haren, dat wil ik wel en gelukkig is ook de fluffy oogschaduwkwast van Mineralissima een must have. MUST. HAVE. WOW.

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Mineralissima Schuine Blushkwast Fluffy Oogschaduwkwast

Geen één oogschaduw is te hard, want de fluffiness van de kwast tackelt dit met gemak! Van felgroen tot aan roze, blauw en donkerbruin, zelfs zwart. Daarnaast ook een fijne kwast in de SFX-business, omdat het je look nog geïrriteerder kan laten lijken, zonder dat er lijnen of vieze vegen ontstaan. Gebruik je de brush om oogschaduw mee aan te brengen, dat kan! Geen extra fall-out, maar een rokerige oogschaduw op de oogleden.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het viel mij op dat de kwasten niet uitvallen, inmiddels heb ik ze al een aantal keer gewassen, zowel met shampoo als met een kwastenreiniger tussendoor en nog steeds zitten alle haren erin! Ook krijg je de kleur makkelijk uit de brushes, ondanks dat deze licht zijn van kleur.. HURRAY! Daarnaast zijn het vegan kwasten, test Mineralissima niet op dieren en hebben ze een topprijs!

De Mineralissima Schuine Blushkwast is verkrijgbaar voor €6,50 in de webshop van Secrets By Nature, net zoals de Fluffy Oogschaduwkwast voor maar €5,00!

Heb jij producten van Mineralissima? En heb je weleens bij Secrets By Nature geshopt?


4 Comments

 • bymarlayne

  10/09/2015

  Lijken me fijne kwasten!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Dat zijn ze zeker, helemaal voor het geld wat je ervoor neerlegt!

   Reply
 • Irma

  10/09/2015

  Looks good! Zeker voor die prijs, niet verkeerd!

  Reply

Geef een reactie