Max Factor Velvet Volume Mascara!

De nepwimpers namen zowat mijn ooglooks over, dat zelfs mijn originele wimpers er verdrietig van werden. Opzoek naar wat nieuws en laat Max Factor nou net de nieuwste najaarscollectie lanceren, inclusief een gloednieuwe holy grail! Een verbeterde versie van een oud liefhebber, namelijk de Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara!

Max Factor Velvet Volume Mascara!

Max Factor Velvet Volume Mascara!

Bijna een identieke verpakking als Clump Defy, alleen is de kleur aangepast, geen paars, maar zwart met gouden accenten. De vorm is absoluut hetzelfde met de afgesneden dop en loopt de huls ovaal met een duidelijke sticker van de kleur, namelijk Black.

Max Factor Velvet Volume Mascara!

Max Factor Velvet Volume Mascara!

Ook deze mascara gaat de uitdaging aan om de nepwimpers te vervangen, want niet iedereen heeft de skill onder de knie om lashes binnen enkele minuten op de ogen te plakken. Laat staan al plakken, in de ochtend of gewoon omdat je nepwimpers niet voor dagelijks gelegenheden vindt, maar kan je toch het effect nabootsen op een wat natuurlijkere manier!

Max Factor Velvet Volume Mascara!

Max Factor Velvet Volume Mascara!

Mijn voorkeur gaat uit naar dit soort applicators! Goede en vooral stevige mascaraborseltjes die aardig wat kracht kunnen zetten en door de wimpers heen zigzaggen door de fijne tandjes die op het stokje zitten. Het verdeelt de dikke, maar lichte formule razendsnel over jouw wimpers heen voor een mooi, fake lash effect.

Taylor Swift VMA Makeup look

Max Factor Velvet Volume Mascara!
Dankzij de vernieuwde formule merk ik dat mijn wimpers geen krokante laag krijgen, na het aanbrengen van de Velvet Volume. Er ontstaat inderdaad een zachte touch, een mooi fluweel ogend effect met een gitzwarte kleur zonder klonten! Mijn wimpers blijven gedurende dag ook buigzaam en de mascara korrelt niet!

2

13

IMG_1870
Mijn wimpers zijn helaas te triest om zich te vertonen, maar gelukkig kon ik nog een oude foto optrommelen – de meest recente – om jou toch een indruk te geven. Kale, blonde wimpers en vervolgens een goede laag aan de Velvet Volume Mascara! Mijn wimpers worden tot leven gebracht, gaan de lucht in, dankzij de volume én ogen een stuk langer.

IMG_0307

De mascara is niet waterproof, maar wel smudge- en smearproof! Dat kan ik inmiddels bevestigen, want vaak vergeet ik dat ik alleen mascara op heb of gewoon een volledige fullface make-up – ja, dat snap ik ook niet – en alsnog ontstaat er geen vlekkerige bende! Hurray! Het enige minpuntje is, is dat Max Factor niet op Nederland op dieren test, maar nog wel in het buitenland.

Max Factor Velvet Volume Mascara!Inclusief nepwimpers.

baking your concealer

Volume is aanwezig, niet het nepwimper effect, maar mijn wimpers krijgen zeker een boost, daarnaast is het intens zwart en spreekt het totaal plaatje mij zeker aan. In het begin was de mascara wat aan de volle kant en krijg je wat plakkerige wimpers, maar dat heb ik bij élke mascara die ik passeer. Nu ben ik verkocht!

De Max Factor collectie wordt op dit moment gelijk gemaakt met de grond, terwijl ze mooie items hebben toegevoegd aan het assortiment. Het is één van de redenen dat ik er altijd lang over doe, voordat de review online staat, omdat je het product moet leren kennen. Daarnaast is de mascara ook verkrijgbaar in twee tinten, namelijk zwart en bruin!

De Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat, zowel in de winkel als webshop voor €17,99.

Heb jij een mascara van Max Factor? En wat vind jij van het merk?


9 Comments

 • Super fijn dat je geen “krokant korstje” krijgen :D Ik ben hier nu wel erg benieuwd naar geworden!

  Reply
 • Michaela

  16/09/2015

  Jouw review is echt mega duidelijk! Ik vind het resultaat top! En super fijn dat je wimpers zacht blijven aanvoelen, enorm groot voordeel :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Dat is een groot compliment, dankjewel! :D Mhmh, die krokante lagen laat ik nu voor wat het is. :’)

   Reply
 • Lonneke

  16/09/2015

  Ik vind het resultaat mooi. Eerst voor ik dit soort borsteltjes niet fijn maar denk er nu echt hetzelfde als jij over. Deze variant van Max Factor wil ik ook zeker dus eens proberen, want de zoektocht naar een goede mascara is soms best wel lastig ;-)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/09/2015

  Ik heb ‘m ook net. Vind ’t niet de beste mascara ever, maar hij is ook zeker niet slecht.

  Reply
 • Miranda

  16/09/2015

  Zo jammer dat Max Factor op dierentest. Hun mascara’s zijn zo goed. Momenteel gebruik ik een mascara van Essence ,die bevalt mij erg goed.

  Reply
 • Irma

  16/09/2015

  Goede review!
  Ik ben nog opzoek naar een nieuwe mascara, dus misschien is deze wel wat!
  Ik wacht altijd even op een aanbieding, haha!

  Reply
 • R&R

  17/09/2015

  Fijne review weer! Resultaat ziet er ook mooi uit :)

  Reply

Geef een reactie